Botrány a híradóban! A műsorvezető teljesen kiakadt
Élesen bírálta a BBC-t az egykori alkalmazottjuk, amiért szerinte etikai vétséget követtek el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teljesen kiakadt Sir Michael Parkinson műsorvezető amiatt, hogy múlt héten a BBC jószerével élőben közvetítette Cliff Richard házkutatását.

Az ITV híradójában a BBC egykori riportere boszorkányüldözésnek titulálta az esetet, szerinte etikátlan volt, hogy a csatorna nem törődött a személyiségi jogokkal, és az ártatlanság vélelmét is figyelmen kívül hagyva szexuális bűnözőnek állították be az énekest.

Parkinson szerint mindez csak egy lejárató hadjárat a keresztény értékeket valló és hirdető brit énekes ellen. Dominic Grieve egykori államügyész is elmarasztaló véleményt mondott a BBC-ről, szerinte óriási hibát követtek el azzal, hogy megmutatták a zenész házát, valamint tényként közölték bűnösségét, amikor a rendőrség még csak meg sem gyanúsította, nemhogy őrizetbe vette volna a sztárt.

A rendőrség pedig nem akar információkat kiadni az ügy nyomozati szakaszában, csak annyit voltak hajlandóak elárulni, hogy egy 1980-as években történt eseményről van szó, az énekest egy férfi jelentette fel, aki akkor 16 éves fiú volt. 

Ezt is szeretjük