Elhízás, vetélés, drogok, lövöldözés és házivideók
Sorsok a Baywatch után
A forgatásnak vége, de a vízimentősök számára nem állt meg az élet. Most kiderül, mi lett a kedvencekkel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Valljuk be, a Baywatch új trendet teremtett a sorozatok világában: azon felül, hogy minden epizódban krimiszerű történeteket kellett kibogozni a hősöknek, mindig jutott idő a fürdőruhás mentőangyalok bájainak – lassított felvételen történő - bemutatására.


Ennek köszönhetően az 1989-től 2001-ig futó széria rekordot döntött 1,1 milliárd nézőjével, és volt olyan szakasza is a sorozat sugárzásának, amikor az összes földrészen adásban volt valamelyik Baywatch-epizód – kivéve az Antarktiszt.

A 11 szezonban rengeteg színész és színésznő megfordult, akik a népszerűségre – kiemelkedő tehetség híján - piros fürdőruciban próbáltak meg szert tenni, ám mellettük természetesen voltak állandó tagjai is az életmentő gárdának. Mivel úgy tűnik, a tervek ellenére valószínűleg sosem lesz mozifilm a sztoriból, így a rajongók sem találkozhatnak kedvenc sztárjaikkal, ezért aztán megpróbáltuk összegyűjteni a legmeghatározóbb Baywatch-szereplőket, hogy megnézzük, mi is történt velük, miután levetették a piros munkaruhát.

Mitch Buchannon: David Hasselhoff

Mindenekelőtt a sorozat motorjáról illik szót ejteni. The Hoff, ahogy a szakmában becézik, vagyis inkább, ahogy hívatja magát, az elejétől szinte a végéig ott volt a sorozatban, mint rettenthetetlen és bölcs igazságtevő – a való életben azonban ő sem mentes a félresiklásoktól.

Bár sokáig próbálta titkolni, az utóbbi pár évben egyre-másra kerültek elő a színészről kompromittáló felvételek, melyeken egyértelműen látszik alkoholos befolyásoltsága.

A sármos vízimentőből szétcsúszott színész lett

2006-ban felesége, Pamela Bach, 16 évnyi házasság után beadta a válókeresetet, férje erőszakos természetére hivatkozva, és ez ismét nem tett jót a lecsúszott sztár önbecsülésének, így aztán lassan-lassan önmaga keserű paródiájává változott az 55 éves színész, aki már csak abban bízik, hogy az internet videómegosztóin ő lesz a király – még ha ezt oly módon is éri el, hogy rajta és sokak által nevetségesnek tartott zenei próbálkozásain röhög a világ.

C.J. Parker: Pamela Anderson

Ha Hasselhoff a net királya, akkor Anderson kétségtelenül a mellplasztikáztatás koronázatlan királynője. Az ex-Playmate bizonyára rengeteg rajongót szerzett magának sorozatbéli szereplésével, ezért aztán annak befejezése után nagy elánnal vetette bele magát a hollywoodi filmvilágba. Persze tehetség nélkül nem igazán tudtak vele mit kezdeni, csupán kínos alakításokkal kényeztethette rajongóit, akik nem igazán voltak kíváncsiak intellektuális képességére, pusztán méretes cickóit akarták bámulni, de azt minél tovább.

Nekik készült a leheletkönnyű V.I.P széria, mely 1998-tól 2002-ig szórakoztatta a gondolkodni nem kívánó közönséget. Mindeközben, hogy izgalmasabban teljen az idő, a szöszi kebelcsoda 1995-ben hirtelen hozzáment Tommy Lee-hez, egy vad rockerhez – rá három évre el is váltak -, akivel forró házi szexvideója hogy, hogy nem, felkerült az internetre, mely természetesen hatalmas népszerűségnek örvendett.

A Baywatch természetesnek tűnő bombázója mára már a múlté

Pamela Anderson mindent megtesz annak érdekében, hogy ne kerüljön ki a köztudatból: többek között hol mellnagyobbításról, hol mellkisebbítésről szóltak a hírek, egyszer pucér sztriptízben részesíti a Playboy-mogult születésnapján, másszor meg cicifix nélkül bulizik Kanadában - ezeken felül állítólag nyáron beindul egyszemélyes valóságshow-ja is, ahol minden titkába beavatja a kíváncsi nézőket, sőt, legutóbb arról készültek fotók, hogy ismét összejött volt férjével.

Hobby Buchannon: Brandon Call, Jeremy Jackson

Hobby-t, Mitch fiát a sorozat ideje alatt két ifjú ember játszotta, de mintha nem hozott volna nekik szerencsét David Hasselhoff filmbéli leszármazottjának lenni.

Brandon Call csupán egy szezonon keresztül játszotta a fürdőrucis apuka piciny fiát, a nézők jobbára inkább az Egyről a kettőre című sorozat révén ismerhetik, ahol pedig a Dallas sztárjának, Patrick Duffy-nak fiát alakította. Nos, ez utóbbi sorozatnak a forgatásáról ment haza 1996-ban, amikor is utcai lövöldözésbe keveredett, és mindkét karját meglőtték. Talán ez a szerencsétlen epizód is hozzájárult ahhoz, hogy a most 31 éves fiatalember visszavonult a filmezésből, állítólag jelenleg édesapja benzinkútjánál dolgozik, és kislányát neveli.

Brandon és Jeremy meglett férfiemberekké váltak

A további szezonokban Jeremy Jackson vette át Call helyét, aki hatalmas népszerűségre tett ugyan szert eme szereppel, ám mint nemrég bevallotta, súlyos drogproblémákkal küszködött a forgatás idején. Miután azonban metamfetamin birtoklásáért letartóztatták, és beutalták egy rehabilitációs intézetbe, sikerült leküzdeni függőségét, így 2000 óta tisztának vallja magát. A 27 éves színész jelenleg a zenei életben próbál sikereket elérni, bár egyelőre leginkább csak klubokban csillogtatja meg tehetségét.

Shauni MaClain: Erika Eleniak

A szende kinézetű sztár már tinikorában rászokott a drogokra és az alkoholra, így került mindössze 19 éves korában a Névtelen Alkoholisták csoportjába, ahol sikerült függőségétől megszabadulnia.

Akárcsak Pamela Anderson, a félig ukrán származású Eleniak a Playboy-nál kezdte csekély ruhás karrierjét, minekutána meg is kapta az induló Baywatch-ban Shauni karakterét. Két év után azonban kilépett a sikeres sorozatból, részben azért, mert időközben összejött partnerével, Billy Warlockkal, Eddie Kramer megformálójával, ám nem bírta elviselni a férfi féltékeny természetét. Ezután a filmes karrierrel is megpróbálkozott, de leginkább tortából előugró playboynyuszi alakítása révén emlékezhetünk rá a Steven Seagal-féle Úszó erődből.

A csini mentőslány jó pár kilóval szaporodott

A 39 éves sztár élete során többször is küzdött súlyproblémákkal: hol anorexiával kezelték egy klinikán, hol pedig elhízása miatt jelentkezett egy fogyókúrás show-ba, miután szülése után nem sikerült leadnia a felhalmozódott kilókat.

Bár először 2005-ben esett teherbe, ám méhen kívül fogant meg, így meg kellett szakítani a terhességet. Ezután nem sokkal ismét áldott állapotba került. Férjével, Roch Daigle fővilágosítóval a Hóvihar című film forgatásán jött össze.

Ezt is szeretjük