Iszonyúan narancsbőrös az ifjú Mischa Barton feneke
Nem kell ahhoz feltétlenül meglett korúnak lenni, hogy az ember harcolni kényszerüljön a cellulitisszel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár 22 évesen is problémás terület lehet a popsi, bármilyen nagy sztár is valaki.


Bizonyíték e tételre Mischa Barton, akit Ausztráliában kaptak lencsevégre az élelmes fotósok. A színésznő ismertségét nem is oly régen a nálunk is sugárzott OC - Narancsvidék című sorozat hozta meg, melyben három évig játszotta Marissa Cooper szerepét.

2006-ban hagyta ott a napfényes kaliforniai helyszínt, és kissé borongósabb terepre váltott: idei filmprojektjei között főként drámák és horrormozik találhatók.

Kengurus vakáció

Ausztráliai kiruccanásának az adta az apropóját, hogy részt vett az MTV Australia Awards rendezvényen április végén, és úgy döntött, kicsit meghosszabbítja a pihenését a kenguruk földjén. A lazuláshoz édesanyja is csatlakozott, akivel felhőtlenül élvezték az ausztrál napfényt, no, meg a Hamilton szigeteki luxusszállodájuk megannyi szolgáltatását.

- Kipróbáltam a jet skit és a merülést, és gyönyörű korallokat is láttam. Tudják, régen vakációztam már úgy igazából, így hát kihasználtam az alkalmat, napoztam és lazítottam – csak mi ketten, a saját kis medencénkben. Olyan igazi anya-lánya együttlét volt – mesélte a sajtónak.

Persze a gondtalan napokban a híres kisasszony elfeledkezett arról, hogy vélhetőleg kíváncsian fogják majd követni a paparazzik, így aztán meg is örökítették cellulitisz-szabdalta popsiját.

Hogy mi lehet az oka a sztár göröngyös hátsójának? Nos, ismeretes, hogy a dohányzás, a stressz és a helytelen táplálkozás egyaránt elősegítik a narancsbőr kialakulását, és a színésznő bizony ritkán látható füstölgő rudacska nélkül.

Bár ki tudja, az is lehet, hogy pusztán ily bizarr módon próbálja emlékeztetni a közvéleményt karrierje fontos állomásának címére - még szerencse, hogy nem a Mélység fantomja sorozattal futott be...

Ezt is szeretjük