Nem áll többet színpadra a legendás énekesnő - Szomorú bejelentést tett

Soha többet nem hallhatják élőben énekelni Barbra Streisandot a rajongói.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Soha többet nem hallhatják élőben énekelni Barbra Streisandot a rajongói.

A világ egyik legismertebb énekesnője, Barbra Streisand 1967-ben, a koncertturnéja egyik állomásán szörnyen kínos helyzetbe került, amikor elfelejtette a dalszöveget a színpadon.

Nem koncertezik többé

A sztárt annyira megviselte a baki, hogy csak 27 évvel később volt hajlandó beleegyezni abba, hogy újabb turnéra induljon - most pedig ismét szomorú hírrel szolgált a rajongóinak: a jövőben ismét elzárkózik a turnézástól, sőt, koncertezni sem fog, így élőben már biztosan nem hallhatják a hangját a kedvelői.

- Egyre rosszabbul érzem magam már a tudattól is, hogy élőben kell fellépnem, ezért úgy döntöttem, hogy nem adok több koncertet. Túl fárasztó ez már az én koromban, és az idegeimnek sem tesz jót - nyilatkozta az Associated Press-nek.

A 75 éves sztár szerencsére alkalomadtán egy-egy felvételtől azért nem zárkózik el, így legközelebb a Netflixnek készült Barbra: The Music ... The Mem'ries ... The Magic című zenés dokumentumfilmben láthatják őt a rajongói, mely a 2016-os, utolsó turnéján készült róla.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük