Nem takargatta magát! Félpucéran illegette magát Bai Ling
Talán nem a leghíresebb keleti színésznő, de remekül érti a módját, hogyan népszerűsítse önmagát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bai Ling – többek között a Wild Wild Westben és az Edmond drámában is láthattuk, utóbbiban William H. Macy oldalán - mindig megtalálja az alkalmat arra, hogy egy kis botrányt szítson maga körül.


Hol a Playboyban villantja meg dögös testét, hol arról mesél, hogy milyen jól összeillenének Angelina Jolie-val.

- Különös vonzódás van közöttünk. Éreztem az energia áramlását, amikor egymásra néztünk.

A szemeiből olyan erotika árad, amely ellenállhatatlanná teszi – áradozott partnernőjéről, amikor együtt dolgoztak a Sky kapitány és a holnap világa fantasztikus filmben.

Álompárral édeshármas

Ling állítása szerint Angelina sem maradt közömbös iránta, sőt, ígéretet tett neki, ha még egyszer együtt forgatnak, akkor szeretőket fognak alakítani a vásznon – és talán nem csak ott.

Azonban a szexi kínai színésznő igazából annak örülne a legjobban, ha rá tudná venni a világ legismertebb sztárpárját egy közös hancúrozásra.

- Mindig is úgy gondoltam, Brad Pitt a Föld legszexisebb pasija. Nos, most, hogy ők ketten egy pár, talán egyszerre is kipróbálhatnám, milyen velük az ágyban – tréfálkozott. Hát, addig is, amíg Brangelináék kaphatóak lesznek egy kis erotikus kilengésre, Bai Ling nem unatkozik.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Legutóbb például Hawaii-n hempergette meg félmeztelen önmagát a homokban, az ott nyaralók, különösen a férfiak legnagyobb örömére, akik bizonyára egytől egyig égtek a vágytól, hogy a 37 éves szirén bájaira ráboríthassák törülközőiket.

Ezt is szeretjük