Zavartalanul mutogatta mellét a 43 éves Bai Ling
Bevállalós fotóval
Bai Lingot még az sem igazán érdekelte, hogy egy gyerekkórház jótékonysági estjén pakolta ki mellét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amint a vörös szőnyegre lépnek, a hollywoodi sztárhölgyek többsége akarva-akaratlanul megvillant ezt-azt testi bájaiból. Ezzel nincsen semmi baj, ám tegyük hozzá, hogy a magamutogatásnak is megvan a helye és ideje. Erről azonban Bai Ling mintha teljesen megfeledkezett volna.


A 43 éves kínai származású színésznőt a közelmúltban egy gyermekkórház számára tartott jótékonysági rendezvényen kapták lencsevégre. Bai Ling elegánsan jelent meg, ám a melltartó viseléséről lemondott, ami teljességgel érthetetlen lépés volt a részéről.

Nem zavartatta magát

Hiszen mégiscsak egy beteg gyerekek számára létrehozott egészségügyi intézményben tett látogatást, és ha valahol biztosan nem illendő mellbimbót mutogatni, akkor az pontosan ilyen hely.

Ez persze Bai Linget nem akadályozta meg abban, hogy szemrebbenés nélkül közszemlére tegye fedetlen bájait, a fotósok pedig azonnal meg is örökítették a mutatványt.

A jelek szerint Bai Ling minden lehetőséget megragad, hogy magára irányítsa a reflektorfényt.

Erre minden bizonnyal nagy szüksége is lehet, hiszen karrierjéről bármi elmondható, csak az nem, hogy fényesen alakult volna. A színésznő az 1994-es A hollóban debütált, azóta pedig leginkább felemás színvonalú tömegfilmekben tűnt fel.

Bolti lopásért büntették meg

2008. február 14-én egy kifejezetten kínos botránnyal hívta fel magára a figyelmet - letartóztatták a Los Angeles-i repülőtéren, mert az egyik üzletből ellopott két magazint és egy csomag elemet.

Később azzal indokolta tettét, hogy az egész nap zűrzavaros volt számára, mivel éppen Valentin-nap előtt szakított a pasijával.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az esetet végül megúszta komolyabb büntetés nélkül, miután bűnösnek vallotta magát, a bíróság 200 dolláros pénzbírsággal sújtotta, amiért megzavarta a reptér rendjét.
Ezt is szeretjük