Az év legsokkolóbb botrányai

Bizarr szexvideó, tiltott fegyverviselés és agresszív reptéri támadás - csak néhány a 2008-as év legdurvább ügyeiből.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2008-as év is tartogatott bőven számunkra kellemetlen botrányokat, kínos incidenseket, megdöbbentő bűnügyeket. Tiltott fegyverviselés, agresszív támadás, befolyás alatti vezetés és bizarr szexvideó, hogy csak néhányat említsünk azon esetek közül, amelyekkel a sztárok lepték meg idén a közvéleményt. Mi most a legérdekesebb esetekből csemegéztünk.

A csomagban meglapuló pisztoly

A gengszter- és zsarufilmek népszerű mellékszereplőjét, Dennis Farrinát májusban bilincsbe verve vitték el a rendőrök a Los Angelesi reptérről.

Miután kiderült, hogy egy töltött, 22-es kaliberű fegyver volt a táskájában, amivel repülőre akart szállni.

A rendőrségen 25 ezer dolláros bírsággal sújtották a népszerű sztárt, habár ő azt állította, hogy egyszerűen elfeledkezett arról, hogy a táskájában maradt a pisztoly, és természetesen esze ágában sem volt felvinni a gépre.

A rendőrség azonban rövid időn belül kiderítette, hogy a fegyver nem szerepel a nyilvántartásban, ezért a pénzbírságot 10 ezer dollárral súlyosbították. Farinának feltehetően nem okozott gondot ekkora összeget kipengetni, ám az utasok szeme láttára lezajlott megaláztatást egy darabig még biztosan nem felejti el.

Egy bizarr házi hancúrvideó

Habár az elmúlt hónapokban mindenki Britney Spears szexvideójáról beszél, az idei év legsokkolóbb házipornója mégis egy olyan sztár nevéhez köthető, akiről sosem gondoltuk volna, hogy felbukkan egy ilyen jellegű pikáns videóban.

Júniusban szivárogtak ki annak a meglepő felvételnek az első másodpercei, amelyen a kisnövésű Verne Troyer hangolódik rá a szexre egykori barátnőjével.

A szerencsétlenül járt sztárt – aki az Austin Powers-trilógia második és harmadik részében Dr. Genya kicsinyített klónját, Mini-Me-t játszotta – természetesen nagyon felzaklatta az eset, és azonnal perelni kezdett, de mindhiába. A sztárok szexvideóiban ugyanis hihetetlen pénzek vannak, és sokan szeretnének belőlük meggazdagodni. Szeptembertől tehát 10 dollár fejében bárki megtekintheti a vágatlan anyagot az interneten egy honlap ajánlata szerint, már ha bírja a gyomra.

Félelem és rettegés a reptéren

A világ leghírhedtebb szupermodellje közismerten nem tud viselkedni, bűnlajstromát pedig tucatnyi erőszakos cselekedet tölti ki. Ha Campbell bepöccen, minden keze ügyében lévő tárgy fegyverré válhat. Személyi titkárának például 2000-ben egy telefonnal esett neki, és éppen csak, hogy nem lökte ki kocsijából, évekkel később pedig egy mobillal verte fejbe házvezetőnőjét úgy, hogy a szerencsétlen fejét több öltéssel kellett összevarrni.

Áldozatai közül sokan mégis megússzák percekig tartó verbális kirohanással és fenyegetéssel, ám idén áprilisban Campbell ezúttal tényleg túlzásba esett. A rendőrség kénytelen volt ugyanis letartóztatni a Heathrow reptéren, miután Campbell idegrohamot kapott, amiért elkeverték az egyik táskáját. Vesztére azonban egy egyenruhás rendőrnek is nekiesett, amiért a légitársaság azonnal megtiltotta neki, hogy bármikor a jövőben a British Airways gépeivel utazzon. Az esetet azonban végül megúszta 200 óra közmunkával.

Bódult állapotban a volán mögött

Szeptemberben sokkolta a közvéleményt a népszerű sorozatsztár, Heather Locklear letartóztatása. Persze a lelkes bulvárolvasókat nem érte olyan szörnyű meglepetésként a színésznő széthullása, hiszen júniusban már napvilágot láttak olyan sokkoló fotók, amin a 47 éves hölgy egyértelműen zavarodott állapotban látható. Most azonban vesztére a volán mögé ült, és egy paparazzó – akinek feltűnt Locklear furcsa viselkedése – riasztotta a rendőröket.


A helyszínre érkező rendőr megszondáztatta, ám a vérében nem talált alkoholt, viselkedését mégis gyanúsnak találta, ezért letartóztatta kábítószer befolyása alatti vezetésért. A paparazzó pedig mindeközben lesben állva várta a jelenetet, a képek pedig az egész világot bejárták.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Locklear saját állítása szerint hónapok óta depressziós, és meggyűlt a baja a gyógyszerekkel és az alkohollal is. A rendőrségi fotón mindez meg is látszik, a színésznő ugyanis olyan bamba arcot vág, mint aki egy ideje egyáltalán nincs képben.

Ezt is szeretjük