Axl Rose-nak már nem igazán megy a csajozás sem
A pocsékul festő híresség obszcén ajánlatokkal ostromolta zenésztársa fiatal lányát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Axl Rose, a Guns ’N Roses excentrikus frontembere mindig is nagy volt botránykeltésben, az utóbbi években azonban önmagát is felülmúlja. A 80-as 90-es évek legendás rockzenekarának hanyatlása óta a lecsúszott sztár leginkább csak kicsapongásaival tudja felhívni magára a figyelmet.

Nem válogat, még Donatella Versacét is megszorongatja

Részeg randalírozás külföldi szállodákban, verekedés Tommy Hilfiger divattervezővel – ilyen és ehhez hasonló apróságok napirenden vannak Axlnál, legutóbb azonban saját baráti körét is sikerült elképesztenie közönségességével.

A szétcsúszott arcú, elhízott híresség egy hollywoodi partin találkozott a szintén rockveterán Ozzy Osbourne lányával, aki több mint 20 esztendővel fiatalabb a 46 éves énekesnél.

Ez a jelentős korkülönbség szemmel láthatóan nem zavarta a sztárt, aki szinte azonnal félreérthetetlen ajánlatot tett a rubensi idomokkal megáldott Kellynek.

Obszcén szavakkal fejezte ki vágyát

Richie Rich, a híres new yorki divattervező szem- és fültanúja volt az esetnek, és mint mondja, alig tért magához, amikor meghallotta, miket mond a felajzott rocksztár a gömbölyded lánynak.

Elmondása szerint Axl elképesztően furcsán viselkedett az este folyamán, és obszcén kifejezésekkel ecsetelte a meghökkent Kellynek, hogy mi mindent akar csinálni vele kettesben.

A megállás nélkül ömlő, közönséges szavak és a hajdan szexszimbólumnak számító, ám mára iszonyúan lerobbant rocker szemmel látható gerjedelme azonban nem korbácsolta fel az Osbourne-lány vágyát, ami nem is csoda, tekintve, hogy boldog párkapcsolatban él.

Barátja, Luke Warrell ráadásul modell, és ha a szétzüllött arcú, pocakos, öregedő énekest mellé állítjuk, nem kétséges, ki lesz az összehasonlítás vesztese.

Kelly nem kommentálta az eseményeket, híres papájának, Ozzynak viszont elképzelhető, hogy lesz néhány keresetlen szava a mocskos szájú Axlhoz, amikor legközelebb egymásba botlanak.

Ezt is szeretjük