Friss! Máris válik férjétől a 24 éves popcsillag

Mégsem bírja a kötöttséget

Bár régebben azt nyilatkozta, érett nő lett belőle férje mellett, úgy látszik, még nem tombolta ki magát egészen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint végleg megromlott Avril Lavigne és Deryck Whibley kapcsolata.

A 24 éves popcsillag már meg is kérte férjét, a Sum 41 punkbanda frontemberét, hogy költözzön ki Los Angeles-i házukból, és állítólag arra sem kell sokat várni, hogy a válási papírok megérkezzenek a bíróságra.

Hogy mi lehet a hirtelen elhidegülés oka, nem tudni. Egyesek szerint közel sem újkeletű dolog ez, hiszen már tavaly is rebesgették, hogy nincs minden rendben a sztárpár házassága körül.

Korán ment férjhez

Lavigne egyébként nagyon fiatalon, mindössze 21 évesen ment hozzá a nálánál öt évvel idősebb rockerhez 2006 júliusában. Annak idején nem győzött áradozni a pasiról, és külön köszönetet mondott neki, hogy vadócból nővé érhetett mellette.

- Nagyon erős a kapcsolat köztünk, és rendkívüli módon bízunk egymásban - lelkendezett 2007-ben a Jane magazinnak.

A két sztár azonban távolodni kezdett egymástól, amikor Lavigne 2008 tavaszán belevágott The Best Damn Tour elnevezésű koncertsorozatába, melynek keretében több mint száz alkalommal lépett fel a tengeren innen és túl - egyebek közt Magyarországon is.

Akkor még rendezni próbálták soraikat, ám mostanra, úgy tűnik, kihunyt a tűz. Így a Complicated dögös előadója rövid úton szakított a férfival, hogy újra a maga útját járhassa.

- Deryckkel hat és fél évig voltunk együtt. Már 17 éves korom óta ismertük egymást, 19 voltam, amikor járni kezdtünk, és rá két évre mentem hozzá. Hálás vagyok neki az együtt töltött időért, és remélem, barátok tudunk maradni. Nagyon sokra tartom őt. A legnagyszerűbb ember, akit valaha is ismertem, és teljes szívemből szeretem. Nem rossz szájízzel búcsúztunk el egymástól - írta weboldalán az énekesnő.

Ki tudja, talán most abba a fázisba ért, hogy úgy érzi, nem is kell neki pasi a boldoguláshoz. Tény, Avril Lavigne-nak nagyon megy a szekér.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A zenei karrier mellett a filmezéssel is kacérkodik - 2007-ben A falkában bukkant fel Richard Gere mellett -, emellett piacra dobta Black Star elnevezésű parfümjét. Alig néhány napja pedig ruhatervezőként is bemutatkozott a New York-i divathéten.

Ezt is szeretjük