Kiderült, Audrey Hepburn is John F. Kennedy szeretője volt - A színésznő 25 évesen folytatott viszonyt az elnökkel
Audrey Hepburn és John F. Kennedy 1954-ben folytattak viszonyt egymással.

john-f-kennedy-és-audrey-hepburn-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John F. Kennedy és Marilyn Monroe viszonyától hosszú évekig volt hangos a sajtó, pedig az amerikai elnök nemcsak vele, hanem más színésznőkkel is kialakított intimebb viszonyt. Még a bájos Audrey Hepburn is megfordult többször az irodájában.

Audrey Hepburn is John F. Kennedy szeretője volt

Jack and Jackie: Portrait of an American Marriage címmel jelenik meg újra az elnöki pár házasságáról szóló könyv kibővített változata, ebben a kiadványban pedig kicsit bővebben taglalják Kennedy elnök szeretőit is, írta meg a Daily Mail. Az akkor 25 éves Audrey Hepburnnel 1954-ben kerültek közelebbi viszonyba, azután, miután megnyerte a Római vakációban nyújtott alakításáért az Oscar-díjat. Ebben az időszakban a 37 éves Kennedy még nem volt elnök, Massachusetts 11. számú kongresszusi választókerületének demokrata színekben megválasztott szenátoraként tevékenykedett. Ám ekkor már házas emberként élte az életét, hiszen Jackie Kennedyt 1953-ban vette feleségül.

Christopher Andersen, a könyv szerzője azt állította, hogy a politikus és a hollywoodi díva igyekezett titokban tartani a viszonyukat. Kennedy egyszerűen tökéletesnek látta a szép színésznőt, és gyakran hívta meg magához az irodájába, ahol eltölthették a pásztorórájukat. A könyv írója a Fehér Ház egyik titkárnőjével, Mary Gallagherrel is beszélt. Az asszony így beszélt az Oscar-díjas színésznőről.

- Emlékszem Audrey Hepburnre, mindenkit lenyűgözött, amikor belépett az irodába. Olyan kecses volt, akár egy hattyú, mindig egy hosszú és vékony piros esernyőt cipelt magával. Borzasztóan intelligens, tájékozott és szórakoztató egyéniség volt. A nevetése pont olyan volt, mint a filmekben, de emellett volt egy nagyon szexi és pajkos oldala is, amit a nagyközönség sosem láthatott.

Sikerült Kennedynek és Hepburnnek akkortájt elérnie, hogy egy újságíró se szagolja ki, mi is folyik köztük a négy fal között, az tény, hogy végig titkos volt a viszonyuk, de ez csak még szenvedélyesebbé tette a kapcsolatukat, állítja a könyv írója.

Ilyen gyönyörű tinédzser volt Jackie Kennedy

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű tinédzser volt Jackie Kennedy.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük