Kiábrándítóan részegen tántorgott Aubrey O'Day
Aubrey O'Day énekesnő jócskán túlzásba vitte az alkoholfogyasztást, ittasságát pedig egyáltalán nem szégyellte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A feltörekvő sztárocskák bármilyen trükköt képesek bevetni, hogy kivívják a bulvársajtó figyelmét. Ezek közé a praktikák közé tartozik többek között a cici és egyéb fedetlen tesrészek villantása, a topless napozás vagy más hírességeknek való beszólás.


Természetesen a lesifotósok a fentieken kívül a részegeskedést és az ittasan elkövetett kínos műcirkuszokat is örömmel örökítik meg fényképezőgépükkel.

A hollywoodi celebek pedig közismerten szeretnek mulatni, a feltűnést pedig még csak véletlenül sem kerülnék el, az esetek többségében tehát minden adva van ahhoz, hogy lekapják őket.

Aubrey O'Day is alaposan elázva hagyta el valamelyik luxusklub épületét, miután megünnepelte az idei Halloweent. A róla készült fotókon jól látszik, hogy alig áll a lábán, részegségét pedig meg sem próbálja palástolni, ehelyett inkább pózolt, hiszen tudatában volt annak, hogy éppen fotózzák.

Már nem tagja együttesének

A fokozott figyelemre pedig minden bizonnyal egyre nagyobb szüksége van a szőke sztárnak, hiszen O’Day októberben jelentette be, hogy kivált a Danity Kane nevű együttesből. A hír sokakat meglepett, habár már hónapok óta pletykáltak arról, hogy ilyesmit tervez az énekesnő.

Pedig Aubrey üstökösként tört be a showbiznisz világába, amikor 2004-ben P Diddy felfedezte a Making The Band című valóságshow-jában. 2005-2008 között a népszerű rapper révén tevékenykedhetett a népszerű lánybanda egyik tagjaként, ám most mégis mindenkinek hátat fordított.

Így tehát most maradnak a magazinbeli pucérkodások, de még csak az sem biztos, hogy a sztár a zenei pályán marad. A legfrissebb hírek szerint ugyanis O’Day jelenleg forgatókönyveket olvas gőzerővel, mivel szeretne készülő mozikban filmszerepekhez jutni.Az azonban már a jövő zenéje, hogy eltűnik-e a süllyesztőben vagy sikerül neki színésznőként is befutnia.
Ezt is szeretjük