Pocakos jetivé változott a szívtipró Ashton Kutcher
Burjánzó arcszőrzet és szaporodó kilók: az egykor sármos színészre mostanában bizony rá sem lehet ismerni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashton Kutchernek, úgy tűnik, elege van a civilizációból, és vissza akar térni a természetbe. Bozontos ősemberre emlékeztető külseje és bizarr szokásai legalábbis erre engednek következtetni.

Az ifjú titán öregecske felesége, Demi Moore társaságában vett részt egy Los Angeles-i jótékonysági partin, ám míg tökéletesre plasztikázott hitvese úgy festett, mint akit skatulyából húztak ki, a nők hajdani bálványa kisebb sokkot okozott rajongóinak.

Mintha csak nála 15 esztendővel idősebb nejéhez akarna hozzáöregedni, az alig 30 éves Ashton nagypapás szakállat növesztett, ráadásul a házasélet során rárakódott pluszkilókat is egyre kevésbé tudja eltakarni.

Igénytelen, slampos öltözékét nézve az ember jobban el tudná képzelni a színészt egy hajléktalanszállón, mint egy jótékonysági bálon, nem csoda hát, hogy azonnal megindultak a találgatások: vajon miféle filmszerep kedvéért változott az egykori szexi modellfiú pocakos csövessé?

Úgy viselkedik, mint egy barlanglakó

A rajongók nagy meglepetésére kiderült, hogy a macsó nem egy új mozi miatt, hanem vallási okokból hagyja szabadon burjánzani arcszőrzetét. A házaspár évek óta lelkes híve a zsidó vallás elemein alapuló Kabballának, és a sztár egy 49 napos önmegtartóztatási időszak kedvéért akasztotta szögre borotváját. Mr. Demi Moore az utóbbi időben nemcsak jetire emlékeztető külsejével, de bizarr szokásainak közhírré tételével is szívesen sokkolja a közönséget. Úgy tűnik, nosztalgikus vonzalmat érez a kőkorszaki életmód iránt, és maga is próbál visszatérni az ősemberek létformájához.

Büszkén hirdeti, hogy reggelente a természet lágy ölén, kutyasétáltatás közben szokott könnyíteni magán, harmóniában az ebekkel és a természettel, miközben élvezi a barlanglakók idilljét.Legközelebb már azon sem fogunk meglepődni, ha a legújabb Frédi és Béni-moziban őt látjuk viszont valamelyik kőkorszaki szaki szerepében.
Ezt is szeretjük