Nem ismersz rá! Hihetetlen átalakuláson ment keresztül a szexi színész
Ashton Kutcher már az utcán is úgy közlekedik, mint Steve Jobs.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor szárnyra kaptak a hírek, hogy talán Ashton Kutcher játssza majd Steve Jobsot az Apple-guru életéről szóló filmben, sok szemöldök futott össze, és nem jó értelemben.

De reménykedésre adnak okot azok a képek, ahol Kutcher a Mac-főnök jelmezében van, és talán a kritikusok is elhallgatnak - legalábbis a kinézetre nem lehet panaszuk.

Kísérteties a hasonlóság

Az Apple márka mögött egy látnoki képességekkel bíró géniusz állt, Steve Jobs, aki tragikusan fiatalon, 56 évesen hunyt el tavaly októberben, miután elveszítette a harcot a hasnyálmirigyrákkal szemben.

A 34 éves színész kísértetiesen hasonlít az elhunyt zsenire, ha felveszi a fekete garbót, a farmernadrágot és a New Balance edzőcipőt, amelyek Steve Jobs védjegyévé váltak.

Az egyetlen kérdéses pont a haj: ugyanis Kutcher most úgy néz ki, ahogy Jobs a hetvenes években, viszont a ruházata az elmúlt éveket idézi.

Amikor a Csak szexre kellesz sztárja megjelent a forgatáson, mindenki azt hitte, ez csak egy vicc, míg a rendező, Mark Hulme hivatalosan is meg nem erősítette a hírt.

Kitörhet Kutcher

Azt mondta, hogy mivel a film kiterjed az Apple alapítására is, amikor is Jobs a húszas éveiben járt, szükségük volt egy olyan színészre, aki nemcsak a fiatal Jobsot tudja hitelesen megformálni, de meg tudja jeleníteni a pszichológiai összetettségét is. Ezeken felül pedig a fizikai hasonlóság miatt is Kutcher a tökéletes jelölt a szerepre.

Várhatóan év végén fejeződik be a Jobs - a filmnek egyelőre ez a munkacíme - forgatása, amelyben végigkövethetjük, hogyan lesz egy kaliforniai hippiből a világ egyik legbefolyásosabb számítógépes zsenije.

A Két pasi meg egy kicsi tévésorozattal epizódonként 700 ezer dollárt kereső Kutcher a Jobsszal talán ki tud törni a bájolgó szépfiú skatulyájából is. De nemcsak karrierjének tesz majd jót a film, hanem hírnevének is, hiszen az utóbbi időben csak a Demi Moore-ral folytatott párharcukkal volt tele a világsajtó.

Ezt is szeretjük