Ezért vált el valójában Ashton Kutcher és Demi Moore! Piszkos részletek derültek ki
Eddig csak feltételezés volt, de most bizonyosságot nyert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglehetősen kínos interjúnak lehettek azok a szem- és fültanúi, akik a napokban a Watch What Happens Live Show-ra kapcsoltak.

A műsorba ezúttal Jon Cryert - ő alakította Alan Harpert a Két pasi - meg egy kicsit sorozatban -, valamint Scott Eastwoodot hívták meg, a betelefonáló nézők tőlük kérdezhettek élő adásban.

Többen is hívták az show-t, ami akkor kezdett érdekessé válni, amikor Cryernek szegezték a kérdést, nem volt-e furcsa számára együtt dolgozni Ashton Kutcherrel, hiszen mindkettejüknek volt viszonya a színésznővel - Cryer a nyolcvanas években randizott vele, Kutcher pedig feleségül is vette.

- Hát, meg kell mondjam, egy kicsit fura volt, főleg, mert nem tudtam, ő tudja-e, hogy volt közünk egymáshoz - idézte fel a színész az első találkozását Ashton Kutcherrel.

Mindketten jártak a színésznővel

Majd hozzátette, jól elvoltak a forgatáson anélkül, hogy Demire terelődött volna a szó, de a végén azért Kutcher félrehívta, és bevallotta neki, tudja, hogy randiztak régebben.

Itt azonban nem volt vége a történetnek: Scott Eastwood ugyanis kicsit elpirult fejjel hirtelen közbevetette, volt már ennél rosszabb is: Ashton Kutcher akkor feküdt le az ő barátnőjével, amikor még jártak.

A műsorvezető, Andy Cohen persze rögtön lecsapott a témára, és rákérdezett, hogyan jött rá minderre.

- Hát, azt hiszem, ez volt a szakítás oka. Mármint Demi és Ashton ezért váltak el - tette hozzá Eastwood.

Mint ismeretes, hatalmas botrány előzte meg a sztárpár válását 2011 őszén - a U.S. Weekly írta meg először, hogy Ashton Kutchert a San Diegó-i Hard Rock Hotel jakuzzijában rajtakapták két lánnyal. Ezek egyike volt Scott Eastwood akkori barátnője - tehát a megcsalás híréről most már minden kétséget kizáróan kiderült, igaz volt.

Mindenesetre Scott Eastwood azt mondta a műsorban, annyira nem rázta meg az eset, és Ashton Kutcherre sem haragudott emiatt.

Demi Moore és Ashton Kutcher papíron 2005-től 2013-ig voltak házasok, Ashton Kutcher 2012-ben jött össze Mila Kunisszal, akivel nemrég megszületett közös gyermekük is.

Clint Eastwood gyerekei

Nézd meg, a híres színész-rendező mely gyermekei választották még a színi pályát!

Ezt is szeretjük