Ashton Kutcher és Mila Kunis tényleg válnak? Először reagáltak a szakításukról szóló hírre

Ashton Kutcher Instagram-oldalán videóüzenetben szólaltak meg.

ashton-kutcher-mila-kunis-valas-pletyka-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ashton Kutcher és Mila Kunis házassága példaértékű, már hét éve töretlenül imádják egymást. A párnak két gyermeke is született, a négyéves Wyatt és a kétesztendős Dimitri, azonban az elmúlt hetekben egyre többet hallani arról, hogy titokban már be is adták a válókeresetet.

Reagáltak a válásról szóló pletykákra

A sztárpár szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba, és elmondani a rajongóknak, hogy semmi nem igaz a híresztelésekből, ugyanúgy szeretik egymást, mint régen. Egy vicces videót is feltöltöttek magukról a színész Instagram-oldalára, ahol reagálnak az InTouch Weekly magazin cikkére. Az alábbi párbeszéd játszódott le közöttük:

Ashton: Bébi, mi történt?
Mila: Mindennek vége közöttünk.
Ashton: Mindennek vége? És most mi lesz velük? Mit fogunk csinálni?
Mila: Úgy éreztem, megfulladok a kapcsolatunkban.
Ashton: Miattam érezted úgy? Túl sok voltam, igaz?
Mila: Ja, és elvittem magammal a gyerekeket is.
Ashton: ELVITTED A GYEREKEKET?! Már nem is láthatom a gyerekeket?!
Mila: Volt egy nagyon sötét titkod.
Ashton: Jézusom, mi volt az?!
Mila: Azt sajnos nem tudom, csak a címlapfotót láttam.
Ashton: Hú, pedig nagyon sötét titok lehetett. Köszönjük a cikket.

A videóhoz készült képaláírás is legalább olyan poénos, mint maga a felvétel: Ashton Kutcher egyenesen a magazinnak címezte a mondandóját. "Azt hiszem, itt a vége, InTouch Weekly. Remélem, jól fogy majd a magazin ezen a héten. Jövő héten talán lehozhatnátok, hogy a feleségem ikrekkel terhes. Már harmadszor. De hát ki számolja?" - írta a videó alá.

A posztjukra nemcsak a rajongók, hanem más hírességek is reagáltak. Dax Shephard közölte, hogy nagyon bánja, hogy nem válnak el, mert remélte, hogy így végre lesz esélye Milánál, JJ Watt szerint Ashton új bajsza okozta a szakításukat, Sarah Hyland pedig régóta érezte, hogy egy sötét titok lappang kettejük között.

Mivel Ashton és Mila annak idején az Azok a 70-es évek show forgatásán ismerték meg egymást, ahol szerelmespárt alakítottak, Jackie-t és Kelsót, ezzel is sokan viccelődtek. Kelso ugyanis hiába szerette Jackie-t a szériában, nem volt kifejezetten egy hűséges típus. A posztjuk alatti legnépszerűbb komment is így szól: "Kelso megcsalt téged Pam Macyvel! Ennél jobbat érdemelsz, Jackie" - írta egy felhasználó.

Ilyen cuki a kislányuk

Mutatjuk a pár tüneményes kislányát is, aki minden bizonnyal nagyon örül, hogy nem igazak a válásról szóló pletykák.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük