Ashton Kutcher és Mila Kunis otthonáért odáig vagyunk: a sztárpárnak kiváló ízlése van

Ashton Kutcher és Mila Kunis fényűző otthona eladó lett.

ashton-kutcher-mila-kunis-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ashton Kutcher és Mila Kunis, bár a '90-es évek vége óta ismerték egymást, a sors mégis akkor hozta őket össze, amikor a színész szakított Demi Moore-ral, a színésznő pedig véget vetett komoly kapcsolatának Macaulay Culkinnal. 2012-ben szerettek egymásba, két évvel később eljegyezték egymást, abban az évben vették meg a közös otthonukat Los Angelesben, ami a Beverly Hills-i negyed egyik privát szegletében található. Az ingatlant akkor tízmillió dollárért, azaz hárommilliárd forintért vásárolták.

Gyönyörű Ashton Kutcher és Mila Kunis otthona

A 2015 óta házasságban élő sztárpár közös otthona igazi, tradicionális amerikai háznak mondható. A 683 négyzetméteres ingatlan összesen öt hálószobával és öt és fél fürdőszobával rendelkezik. A házban található egy borterem, ahova akár több száz palackot is eltárolhatnak, de van szauna és külön edzőterem is. Hatalmas kerttel rendelkeznek, amelyben természetesen medence is van. Az otthont jelenleg 14 millió dollárért, átszámítva 4,3 milliárd forintért árulják.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép a sztárpár háza.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük