Lába közét villantotta a szolidnak tűnő tiniszépség
Nagyközönség előtt villantott Ashley Tisdale a minap egy rendezvényen, aprócska miniszoknyája alá csak az nem látott be, aki nem akart.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is ártatlannak tűnik, Ashley Tisdale-t láthatólag egyáltalán nem kell félteni, egyenes úton halad a siker felé.


Szó, mi szó, a 24 éves énekesnő-színésznőnek a High School Musical sikere óta nagyon fut a szekér, minden héten felbukkan valamilyen rendezvényen vagy show-ban, nem is beszélve a csinos pofijával eladott magazinokról, mint a Shape vagy éppen a Cosmopolitan.

Színésznő és énekesnő - kettő az egyben

Legutóbb például Milánóban kapták lencsevégre a fotósok, ahol a Puerco Espin divatház ruháit népszerűsítette. Piros-fehér csíkos tengerésztopjában és fehér alig-szoknyájában láthatólag felszabadultan és mosolygósan pózolt a szépség az összegyűlt tiniknek.

Sőt, egy szerencsétlen pillanatban olyannyira magasra húzta a lábát lépés közben, hogy észre sem vette, mélyebb betekintést engedett miniszoknyája alá, mint szerette volna. Így aztán a jól helyezkedő olasz lesifotósok és lelkes tinifiúk nemcsak bájos mosolyának, de rózsaszín bugyijának látványával is gazdagabbak lettek.

A néhány éve még ismeretlen, 1985-ös születésű Tisdale kisasszony, akit tavaly a Forbes a világ legjobban kereső tinédzserei listáján a hatodik helyre tett, szárnyalása megállíthatatlannak tűnik.

A június elején megrendezett MTV Movie Awards díjkiosztó gáláján elnyerte a legígéretesebb zenei tehetség díját, rá pár hétre pedig új albumát is piacra dobta, a sokatmondó Guilty Pleasure – magyarul: Bűnös élvezet - címmel.

Eközben színésznőként is képben maradt: sorozatok epizódszerei mellett a Phineas és Ferb című rajzfilmsorozat - nálunk a Jetix csatornán fut - egyik karakterének, Candace-nek kölcsönzi a hangját.

De a moziban se tudjuk elkerülni, nyár közepén az Aliens in the Attic című filmben bohóckodik majd, ezúttal űrlényekkel.

Ezt is szeretjük