Ashlee Simpson valami egészen hosszút villantott

Jessica Simpson testvére hátborzongató látványban részesítette a közönséget, amikor felfedte egyik testrészét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy látszik, Ashlee Simpsont üldözi a sors. Nem elég, hogy akárhogy is próbálja, nem képes kitörni a Jessica Simpson csúnyácska kíshúga-szerepkörből, még egy morbid testi hibájára is fény derült.


Az újdonsült kismama  - 2008-ban született gyermeke férjétől, Peter Wentztől - nem olyan szerencsés, mint bombázó, bár állandó súlyproblémákkal küzdő nővére.

Bármit tesz is Jessica, mindig óriási körülötte a felhajtás. Ashlee viszont évek óta kapálózik, hogy őt is a legnagyobb sztárok között tartsák számon.

Máris a plasztikai műtétek rabja

Ennek érdekében attól sem riadt vissza, hogy már huszonévesen többször kés alá feküdjön.

Ily módon próbálva közelíteni szabálytalan vonásait Jessica Barbie babás tökéletességéhez.

A zenei karrierjében sem túl sikeres énekesnőnek saját imázsa megtalálásával is akadnak gondjai.

Félelmetes gyorsasággal változtatja például hajszínét, és öltözködési stílusában is megjárta már a kamu punktól az elegáns díváig vezető út minden stációját.

Lelepleződött bizarr testi hibája

A külseje miatt amúgy is frusztrált híresség bizonyára nem örült, amikor az alábbi leleplező fotók megjelentek róla.

A 24 éves popsztár éppen I Am Me című albumát népszerűsítette, amikor széles jókedvében kiöltötte nyelvét - és ezzel fény derült bizarr testi hibájára.

Nem elég, hogy Ashlee nyelve olyan hosszú, hogy erőlködés nélkül megnyalhatja vele a saját orrát, de még villás végű is, mint a kígyóé.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kétágú sátán-nyelv pedig inkább a horrorfilmszereplők, mint a szupercsini pophercegnők szériatartozéka. De rá legalább bárki joggal mondhatja, hogy alaposan felvágták a nyelvét.

Ezt is szeretjük