Bevállalta! Teniszpályán félpucéran pózolt Ashley Harkleroad
A fiatal teniszcsillag egy súlyos betegség után döntött úgy, hogy megvillantja dögös testének bájait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazán forró fotókkal ajándékozta meg az augusztusi Playboy olvasóit, ugyanis a fiatal teniszcsillagot, Ashley Harkleroadot sikerült rávenniük, hogy zseniális fonákjai után most egyebet is megvillantson.

A furcsa helyszínt magabiztosan használta fel a csinos lány

A sportolónőt talán nem is nagyon kellett győzködni, ugyanis állítólag ő maga döntött úgy, hogy erős ütései után most bájaival hengerli le férfirajongóit.

A pucérkodás apropója azonban némileg sötét tónusú, Ashley ugyanis egy májusi vesztes meccse után – amit Serene Williams ellen játszott - jelentette be hivatalosan, hogy a Playboyban fog pózolni.

A teniszcsillag azután hozta meg az örömteli döntést, hogy sikeresen felépült egy veszélyes betegségből, a petefészkéből ugyanis egy cisztát távolítottak el az orvosok még márciusban.

Érthető tehát, hogy a hölgy egy ilyen megrázkódtatás után bizonyítani szeretné, nőiességéből semmit sem veszített.

A betegség után is talpra tudott állni

A tüzes képek láttán pedig ebben mindenki egyetérthet, a 23 éves Ashley Harkleroad ugyanis iszonyúan szexi, formás popsija és csábos combjai miatt korántsem szégyenkeznie.

Külön öröm, hogy apró, de formás cickóit nem fújatta fel, a Playboyban való szereplése tehát két szempontból is meglepetés, egyrészt mellei mérete miatt, másrészt, mert sportolókra nem jellemző az ilyesfajta bevállalós pucérkodás.

A fiatal lány négy éves korában kezdett teniszezni, azóta pedig egy sikeres, felívelő karrier áll a háta mögött.

Ashley első férjétől, Alex Bogomolovtól két év házasság után, 2006-ban vált el, jelenleg pedig Chuck Addams jegyese.

Ezt is szeretjük