40 évesen anya lett Ashley Jensen
Ashley Jensen amerikai színésznő október 20-án adott életet gyermekének, de az örömhírt csak most osztotta meg a sajtóval.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a legtöbb sztárbaba érkezéséről szinte napokkal később már az egész világ tud, Ashley Jensen színésznőnek valóban sikerült titokként őriznie a nagy újságot.


Az Ugly Betty csinos Christina McKinney-je ugyanis még október 20-án adott életet első gyermekének, ám minderről november 11-én értesítették a People szerkesztőit.

Szeretik a titkokat

Természetesen semmi baj nem volt a szülés körül, a bájos színésznő egy egészséges kisfiúnak adott életet. Egyszerűen csak szerették volna megőrizni az első heteket maguknak - amíg a kicsi is megszokja a zajos világot.

Az Emmy-díjas színésznő azt is elárulta, férjével, Terence Beesley-vel közösen döntöttek úgy, hogy nem kérdezik meg születendő gyermekük nemét.

- Úgy véltük, kevés dolog maradhat titokban a mai világban, ezért azt szerettük volna, hogy meglepetés legyen, kisfiunk lesz vagy kislányunk születik, szóval nem festettük a szobáját sem rózsaszínre, sem kékre - mesélte.

A pici egyébként a Francis Jonathan nevet kapta, de boldogságban úszó szülei máris Franky Jackként emlegetik.

Továbbra is játszik

A negyvenéves skót származású színésznő 1999-ben ismerkedett meg későbbi férjével, az ugyancsak színészként dolgozó Terence Beesley-vel a Lear király próbáján, melyben mindketten szerepet kaptak.

2007-ben házasodtak össze, azóta felváltva élnek Los Angelesben és Londonban, de van egy lakásuk Olaszországban is.

Jensent a magyar közönség az Ugly Betty-n kívül a Futottak még és a Törvényen kívül című tévéfilmben láthatta, jelenleg pedig az Accidentaly on Purpose sorozatban játszik.
Ezt is szeretjük