Megmutatta mellbimbóját Ashley Greene, az Alkonyat ifjú színésznője
Ashley Greene az Interview magazinban pózolt, az egyik képen pedig közszemlére tette mellbimbóját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashley Greene kétségkívül hatékonyan építgeti karrierjét az álomgyárban. A huszonkét éves amerikai színésznő az Alkonyatban és az Újholdban játszotta a Robert Pattinson által megformált Edward Cullen csinos lánytestvérét, Alice-t, és a tervek szerint a többi folytatásban is ő viszi majd tovább a szexi vámpírlány karakterét.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

Ez azonban még korántsem elég ahhoz, hogy igazi szupersztárrá és a magazinok felkapott címlaplányává váljon, és ezzel minden bizonnyal tisztában van ő is. A feltörekvő celebek pedig pontosan tudják, hogy ilyenkor mi is a teendő: a kendőzetlen magamutogatás.

Kötelező villantások

Mi is beszámoltunk róla, amikor tavaly nyáron napvilágra kerültek az ifjú bombázóról készült amatőr pucér fotók, amelyek bizony nem sokat bíztak a fantáziára. A pikáns képek állítólag tizenkilenc éves korában készültek róla, és habár pillanatok alatt körbejárták a világhálót, ügyvédje közbenjárásával Greene mindenhonnan levettette a képeket.

A színésznő a közelmúltban az Interview magazinban pózolt, és habár nem sokat mutatott a fekete-fehér képeken, a végeredmény mégis kellőképpen izzasztó lett. Ashley azért egy visszafogott mellbimbóvillantással megajándékozta rajongóit, a stílusos képeket elnézegetve pedig Megan Fox és Scarlett Johansson felkötheti a nadrágját!

Nehezen viseli a hírnevet

A magazinnak adott interjújában a színésznő elmondta Michael Sheennek, hogy elég nehezen birkózott meg az Alkonyattal nyakába szakadt hírnévvel, a nyomás miatt pedig kikészültek az idegei.

- Azon gondolkodtam, hogy vajon miért számolnak be mindenről a lapok? Miért érdekli az embereket, hogy milyen ruhát viselek, hogy mit eszem, és miért bámulja mindenki a lábamat, ha nincs rajtam magassarkú?

- Ez a hátulütője annak, ha valaki a reflektorfénybe került.

Amikor pedig lányok azzal jönnek oda hozzám, hogy én vagyok a példaképük, az egyrészt nagyon hízelgő, másrészt ijesztő, hiszen nem vagyok tökéletes, és biztosan fogok még én is hibákat elkövetni – osztotta meg véleményét a nyilvánossággal Ashley Greene.

Ezt is szeretjük