A műsorvezetőnő ellopta a show-t a Miss Universe versenyen - Mindenki őt csodálta

Ashley Graham nagyon szexi volt a Miss Universe műsorvezetőjeként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Ashley Graham nagyon szexi volt a Miss Universe műsorvezetőjeként.

Lezajlott a Miss Universe szépségverseny, melyet idén Tajvanon rendeztek meg. A versenyzők közt szebbnél szebb lányok voltak, azonban nemcsak ők tündököltek, hanem Ashley Graham is, a világ legsikeresebb plus size modellje. A 31 éves sztár volt a színvonalas show egyik műsorvezetője.

Ennyire dögös volt műsorvezetőként

A népszerű modell nem bízta a véletlenre, egy nagyon szexi, hófehér ruhát viselt, de nem ez volt az egyetlen szettje az este alatt, egy testhez álló, zöld kreációban is megmutatta formás idomait. Instagramjára is feltette a róla készült fotókat, melyeket az alábbi posztban te is láthatsz. A másik képet úgy tudod megnézni, ha rákattintasz az első felvételen megjelenő fehér nyílra jobb oldalt.

Természetesen a rajongói is csak dicsérni tudták, mennyire lélegzetelállítóan nézett ki: "annyira megörültem, amikor megláttalak a verseny alatt, te voltál a legjobb", "te vagy az én Miss Universe-em", "hogy lehet egy emberi lény ennyire tökéletes?" - írták neki a kommentelők.

A Miss Universe versenyt végül a 24 éves Catriona Gray nyerte meg. A Fülöp-szigeteki lány eredetileg modell, műsorvezető és énekesnő. Az alábbi fotó a megkoronázása után készült róla.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Introducing your newly crowned #MissUniverse 2018 @Catriona_Gray. 👑

Miss Universe (@missuniverse) által megosztott bejegyzés,

A dél-afrikai Tamaryn Green lett az első udvarhölgye, míg a második a venezuelai Sthefany Gutiérrez.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük