Lányai nem enyhülnek! A hűtlen Arnold Schwarzenegger csak fiára számíthat

Arnold Schwarzenegger lányai nehezebben viselik a botrányt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárok világában a válások éppen olyan gyorsan követik egymást, mint a hirtelenjében köttetett házasságok, ám mégis megdöbbenti a közvéleményt, amikor egy látszólag évek óta a legnagyobb egyetértésben élő család hullik szét.

Úgy tűnik, a Terminátor legendás főhőse, Arnold Schwarzenegger is kénytelen beállni a sorba, ugyanis a legfrissebb hírek szerint már beadták a válókeresetet feleségével, Maria Shriverrel.

A házvezetőnővel volt viszonya

A színészből lett kormányfő feje fölött igencsak összecsaptak a hullámok az utóbbi időben, hiszen amióta kipattant, hogy évekig viszonyt folytatott házvezetőnőjükkel, rengeteg támdás éri.

Ugyanis nemcsak a viszonyra derült fény, hanem arra is, hogy a tiltott románcnak bizony gyümölcse is született, pontosabban egy kisfiú, a ma 14 éves Joseph.

A guatemalai származású alkalmazott egyébként összesen 20 évig állt a család szolgálatában, idén januárban ment nyugdíjba.

A dolog pikantériája, hogy a kisfiú csupán öt nappal fiatalabb Schwarzenegger legkisebb törvényes fiánál, Christophernél, így felesége és szeretője egy időben voltak terhesek.

Fia megbocsátott neki?

A botrány érthető módon az egész családot megviselte, nemcsak a felesége költözött el, de két lánya és fia is nyíltan elítélték apjuk félrelépését. Ami ráadásul valószínűleg többször, más nőkkel is előfordult, hiszen az ügy kapcsán Brigitte Nielsen színésznő is beszámolt korábbi viszonyukról.

Mindenesetre úgy tűnik, némileg enyhült a helyzet, legalább is ezt támasztják alá a június elején készült lesifotók, melyeken Schwarzenegger és nagyobbik fia, Patrick látható, amint egy Santa Monica-i étterembe igyekeznek, egy másik alkalommal pedig a kocsiban nevetgéltek együtt.

Lányait ugyanakkor csak anyjukkal látni, úgy tűnik, ők nem tették még túl magukat színész apjuk botrányos hűtlenségén.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A kormányzó válását egyébként az a Bob Kaufman sztárügyvéd intézi, aki annak idején Reese Witherspoon és Jennifer Aniston szolgálatában állt.

Ezt is szeretjük