Cicikidobós estélyibe bújt a 19 éves színésznő - Ámultak a filmfesztiválon Ariel Winter szettjén

A Modern család sorozatsztárja ilyen merész ruhát húzott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ariel Winter a Modern család című sorozatban a visszahúzódó kis könyvmolyt, Alex Dunphy-t alakítja, a valóságban azonban egyáltalán nem olyan a stílusa, mint a karakteréé - Ariel igazi vagány csaj, akire az öltözékét tekintve sem jellemző a visszafogottság.

Nagyon merész ruhát húzott

Az este a Palm Springs-i filmfesztiválon jelent meg a fiatal sorozatsztár a kedvesével, Levi Meadennel. Minden szempár a színésznőre szegeződött, amikor a vörös szőnyegre lépett, ugyanis egy olyan mélyen dekoltált estélyit húzott, melyből majdnem a keblei is kibuggyantak.

Ariel Winter kamaszkorában súlyos önértékelési problémákkal küzdött - tizenéves korától kezdve rengeteg durva beszólást kapott a hatalmas keblei miatt, azonban idővel megtanulta szeretni nőies idomait, most pedig már egyenesen büszke a csodás alakjára.

Levi Meaden is büszkén feszített kedvese oldalán - 2016-ban ismerkedtek meg, és azóta elválaszthatatlanok. Már össze is költöztek, annak ellenére, hogy sokan ellenezték a kapcsolatukat a nagy korkülönbség miatt - Levi ugyanis 11 évvel idősebb a színésznőnél.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük