Újra láthatjuk a tündéri Archie herceget - Harry és Meghan kisfia Afrikába utazik
A hercegi pár Afrikába utazik az ősszel, és kisfiuk is velük tart.

harry-herceg-meghan-hercegne-archie-afrika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ tűkön ülve várta a kis Archie érkezését, azonban nagyon elszomorodtak, amikor a sussexi herceg és felesége bejelentették, hogy jó ideig nem szándékoznak megmutatni a kisfiukat. Szerencsére nem kellett sokáig várni, ugyanis a május 6-án világra jött kisbabát két nappal később, május 8-án már meg is mutatták a rajongóknak.

Újra láthatjuk a kis Archie-t

Harry herceg és Meghan hercegné azóta újabb fotóval örvendeztette meg a követőiket: apák napja alkalmából június 16-án egy még sosem látott képet posztoltak a kisfiukról, amin már az arcocskája is jól látszott. Természetesen a rajongók odavoltak a bensőséges fotóért, ami jól elkapta az apa-fia pillanatot.

A palota újabb örömhírt közölt: kiderült, hogy hamarosan ismét láthatjuk Archie-t, azaz becenevén Bébi Sussexet, ugyanis ősszel nemcsak Harry herceg és Meghan hercegné utaznak Afrikába, hanem kisfiuk is velük tart majd a nagy kalandra.

A trónörökös várhatóan egyedül utazik Angolába, Malawiba és Botswanába, míg Meghan Dél-Afrikában marad az akkorra öt hónapos kisbabájukkal.

A hivatalos közleményhez a pár később hozzáfűzte: "Ez lesz az első hivatalos utunk családként!" - írták az Instagram-oldalukon. A rajongók nagyon örültek, hogy a csöppség is velük tart, hiszen végre ismét láthatják őt. Sosem örvend akkora népszerűségnek turné, mint amikor a gyerkőcök is ott vannak - így volt ez Katalin és Vilmos herceg esetében is, akiket szinte megrohamoztak minden alkalommal, ha György, Charlotte és Lajos is jelen voltak.

Katalin legkisebb fia is ilyen nagy már

Lajos is szinte most született, erre már az első születésnapját ünnepelhette. Nézd meg a róla készült fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük