Áprilisi szülinapos sztárok
Nézd meg, mely magyar és külföldi sztárok ünneplik áprilisban a születésnapjukat!

Dia

 	Jennifer Garner 	A barna sztár az Alias című sorozattal vált népszerűvé, 2005. óta pedig az anyaszerepet gyakorolja - Ben Afflecktől két kislánya született. Jennifer Garner 1972. április 17.én látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó cikk: 	Terhesen sem szégyenlős! Extra rövid ruhában fotózták a bájos színésznőt »

Jennifer Garner

A barna sztár az Alias című sorozattal vált népszerűvé, 2005. óta pedig az anyaszerepet gyakorolja - Ben Afflecktől két kislánya született. Jennifer Garner 1972. április 17.én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Terhesen sem szégyenlős! Extra rövid ruhában fotózták a bájos színésznőt »

Dia

	Bodrogi Gyula	Kossuth-  és Jászai Mari-díjas színészünk kétségtelenül nemzedékének egyik legkiemelkedőbb alakja, aki 70 fölött is aktív a színpadon. Bodrogi Gyula 1934. április 15-én született.

Bodrogi Gyula

Kossuth-  és Jászai Mari-díjas színészünk kétségtelenül nemzedékének egyik legkiemelkedőbb alakja, aki 70 fölött is aktív a színpadon. Bodrogi Gyula 1934. április 15-én született.

Dia

 	Patricia Arquette 	A szőke színésznő több mozifilm után egy sorozatban, A médiumban találta meg számításait. Patricia Arquette 1968. április 8-án született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Patricia Arquette »

Patricia Arquette

A szőke színésznő több mozifilm után egy sorozatban, A médiumban találta meg számításait. Patricia Arquette 1968. április 8-án született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Patricia Arquette »

Dia

	Jack Nicholson	A Száll a kakukk fészkére legendás sztárja 70 fölött is aktív, 2010-ben a Honnan tudod? című vígjátékban láthattuk. Jack Nicholson 1937. április 22-én jött a világra.

Jack Nicholson

A Száll a kakukk fészkére legendás sztárja 70 fölött is aktív, 2010-ben a Honnan tudod? című vígjátékban láthattuk. Jack Nicholson 1937. április 22-én jött a világra.

Dia

 	Jessica Alba 	A fantasztikus négyes sztárja fiatalon tapasztalta meg az anyaságot, és 2008-ban született kislánya után 2011 nyarára várja második gyermekét. Jessica Alba 1981. április 28-án látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó cikk: 	Jessica Alba gyönyörű kislányától te is elolvadsz »

Jessica Alba

A fantasztikus négyes sztárja fiatalon tapasztalta meg az anyaságot, és 2008-ban született kislánya után 2011 nyarára várja második gyermekét. Jessica Alba 1981. április 28-án látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Jessica Alba gyönyörű kislányától te is elolvadsz »

Dia

	Adam Rodriguez	A CSI: Miami helyszínelők sármos sztárja főleg a sorozatok világában sikeres. Adam Rodriguez 1975. április 2-án jött a világra.

Adam Rodriguez

A CSI: Miami helyszínelők sármos sztárja főleg a sorozatok világában sikeres. Adam Rodriguez 1975. április 2-án jött a világra.

Dia

 	Ali MacGraw 	Ali MacGraw-t a Love Story bájos főszereplőjeként ismerhette meg a nagyközönség. A színésznő 1939. április 1-jén született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Ali MacGraw »

Ali MacGraw

Ali MacGraw-t a Love Story bájos főszereplőjeként ismerhette meg a nagyközönség. A színésznő 1939. április 1-jén született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Ali MacGraw »

Dia

 	Csollány Szilveszter 	Olimpiai bajnok tornászunk egyedülálló sportkarrierje után 2003-ban vonult vissza a versenyzéstől. Csollány Szilveszter 1970. április 13-án született.

Csollány Szilveszter

Olimpiai bajnok tornászunk egyedülálló sportkarrierje után 2003-ban vonult vissza a versenyzéstől. Csollány Szilveszter 1970. április 13-án született.

Dia

 	Emma Watson 	A Harry Potter-filmek Hermionéje bűbájos kislányból igazi nővé érett az évek során. Emma Watson 1990. április 15-én jött a világra. 	Kapcsolódó képgaléri: 	Emma Watson: tinilányból stílusikon » 	 

Emma Watson

A Harry Potter-filmek Hermionéje bűbájos kislányból igazi nővé érett az évek során. Emma Watson 1990. április 15-én jött a világra.

Kapcsolódó képgaléri:
Emma Watson: tinilányból stílusikon »
 

Dia

 	Hayden Christensen 	A jóképű modellből lett színészt több krimi és akció után 2010-ben a Tökéletes Bűnözőkben láthattuk. Hayden Christensen 1981. április 19-én látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó kvíz: 	Íme, 14 igazán szexi színész: ki alakított közülük szuperhőst? »

Hayden Christensen

A jóképű modellből lett színészt több krimi és akció után 2010-ben a Tökéletes Bűnözőkben láthattuk. Hayden Christensen 1981. április 19-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó kvíz:
Íme, 14 igazán szexi színész: ki alakított közülük szuperhőst? »

Dia

 	Melina Kanakaredes 	A CSI: New York-i helyszínelők sztárja görög származású felmenőinek köszönheti egzotikus külsejét. Melina Kanakaredes 1967. április 23-án jött a világra. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Melina Kanakaredes » 	 

Melina Kanakaredes

A CSI: New York-i helyszínelők sztárja görög származású felmenőinek köszönheti egzotikus külsejét. Melina Kanakaredes 1967. április 23-án jött a világra.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Melina Kanakaredes »
 

Dia

	Alec Baldwin	A Fogd a nőt, és fuss sármőrje jókora pocakot növesztett az elmúlt néhány évben, ám A stúdió című sorozatban így is sikeres. Alec Baldwin 1958. április 3-án született.

Alec Baldwin

A Fogd a nőt, és fuss sármőrje jókora pocakot növesztett az elmúlt néhány évben, ám A stúdió című sorozatban így is sikeres. Alec Baldwin 1958. április 3-án született.

Dia

 	Steven Seagal 	Az akciófilmek sztárja a harcművészetek nagymestere, egyébként pedig hétszeres apuka. Steven Seagal 1952. április 10-én látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Steven Seagal »

Steven Seagal

Az akciófilmek sztárja a harcművészetek nagymestere, egyébként pedig hétszeres apuka. Steven Seagal 1952. április 10-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Steven Seagal »

Dia

	Nemcsák Károly	Nemcsák Károly a színpadon kezdte karrierjét, ám országos ismertségre akkor tett szert, amikor az 1987-ben útjára induló Szomszédokban Vágási Feri bőrébe bújt. A színész 1957. április 25-én születet.t

Nemcsák Károly

Nemcsák Károly a színpadon kezdte karrierjét, ám országos ismertségre akkor tett szert, amikor az 1987-ben útjára induló Szomszédokban Vágási Feri bőrébe bújt. A színész 1957. április 25-én születet.t

Dia

	Barbra Streisand	Bár édesanyja le akarta beszélni a színésznői pályáról, végül csodás karriert futott be, de a zene világában is sikert sikerre halmoz. Barbra Streisand 1942. április 24-én látta meg a napvilágot.

Barbra Streisand

Bár édesanyja le akarta beszélni a színésznői pályáról, végül csodás karriert futott be, de a zene világában is sikert sikerre halmoz. Barbra Streisand 1942. április 24-én látta meg a napvilágot.

Dia

 	Anouk Aimée 	A legendás francia színésznő olyan alkotásokban bizonyította tehetségét, mint a Fellini rendezte Édes élet vagy az Egy férfi és egy nő. Anouk Aimée 1937. április 27-én látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Anouk Aimée »

Anouk Aimée

A legendás francia színésznő olyan alkotásokban bizonyította tehetségét, mint a Fellini rendezte Édes élet vagy az Egy férfi és egy nő. Anouk Aimée 1937. április 27-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Anouk Aimée »

Dia

 	Paul Rudd 	Az 1969. április 6-án született amerikai színész az egyik legkedveltebb komikus, olyan vígjátékok fűződnek a nevéhez, mint az Anyád lehetnék, a Spancserek vagy a Honnan tudod? című mozi. A kisfiúsan sármos színész nős, feleségével, Julie Yaegerrel egy fiút és egy lányt nevelnek.

Paul Rudd

Az 1969. április 6-án született amerikai színész az egyik legkedveltebb komikus, olyan vígjátékok fűződnek a nevéhez, mint az Anyád lehetnék, a Spancserek vagy a Honnan tudod? című mozi. A kisfiúsan sármos színész nős, feleségével, Julie Yaegerrel egy fiút és egy lányt nevelnek.

Dia

 	Renée Zellweger 	A Golden Globe- és Oscar-díjas színésznő a Bridget Jones karakterével futott be, bár a vígjátékokon kívül a drámai szerepekhez is jó érzéke van. Sőt, az amerikai színésznő a Chicagoban énekes-táncosként is kipróbálhatta magát. A szőke sztár 1969. április 25-én született.

Renée Zellweger

A Golden Globe- és Oscar-díjas színésznő a Bridget Jones karakterével futott be, bár a vígjátékokon kívül a drámai szerepekhez is jó érzéke van. Sőt, az amerikai színésznő a Chicagoban énekes-táncosként is kipróbálhatta magát. A szőke sztár 1969. április 25-én született.

Dia

	Amanda Bynes	A kaliforniai szőkeség olyan tinivígjátékokkal alapozta meg karrierjét, mint a Micsoda srác ez a lány!, a Hajlakk vagy a Könnyű nőcske. A kétezres évek vége felé karrierje hanyatlásnak indult, de aztán epizódszerepet kapott a General Hospital című kórházi szappanoperába. Amanda Bynes 1986 április 3-án született.

Amanda Bynes

A kaliforniai szőkeség olyan tinivígjátékokkal alapozta meg karrierjét, mint a Micsoda srác ez a lány!, a Hajlakk vagy a Könnyű nőcske. A kétezres évek vége felé karrierje hanyatlásnak indult, de aztán epizódszerepet kapott a General Hospital című kórházi szappanoperába. Amanda Bynes 1986 április 3-án született.

Dia

 	Leighton Meester 	A bájos texasi színésznő 11 éves volt, mikor anyjával New York-ba költözött. A csinos kamaszt hamarosan leszerződtette a Wilhelmina modellügynökség, majd tévé- és filmszerepekben és éneksnőként is is bemutatkozott. A 1986. április 9-én született színésznőt a legtöbben a Pletykafészek című sorozatból ismerik. 	Kapcsolódó cikk: 	Volt dolga a fotósoknak! Átlátszó ruhában vonult be a fiatal színésznő »

Leighton Meester

A bájos texasi színésznő 11 éves volt, mikor anyjával New York-ba költözött. A csinos kamaszt hamarosan leszerződtette a Wilhelmina modellügynökség, majd tévé- és filmszerepekben és éneksnőként is is bemutatkozott. A 1986. április 9-én született színésznőt a legtöbben a Pletykafészek című sorozatból ismerik.

Kapcsolódó cikk:
Volt dolga a fotósoknak! Átlátszó ruhában vonult be a fiatal színésznő »

Ezt is szeretjük
Fotó: