Holtan találták Christina Applegate pasiját
A 26 éves fiatalembert saját lakásában érte a halál
Tragikus véget ért a szőke sztár és barátjának viharos kapcsolata.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Applegate nevére bizonyára sokan emlékeznek még a Rém rendes családból, ahol Bundy-ék butuska szőke tinijét alakította.

Szilveszterkor még minden rendben volt

A népszerű sorozatot 11 szezonon keresztül, 1997-ig forgatták, és összesen 262 ironikus-kacagtató epizóddal örvendeztette meg a cukormázas amerikai családidilltől jelentősen eltérő família rajongóit világszerte.

A 36 éves színésznő az elmúlt évtizedben saját szériával is megpróbálkozott, és jelenleg is egy sorozat, a Samantha Who? szereplője az ABC csatorna műsorán, melyben egy amnéziás hölgyet alakít.

Tragikus szerelem

Ami a magánéletét illeti, 2001-ben hozzáment barátjához, Johnathon Schaech-hez, ám négy évre rá el is váltak, ám még zajlott a procedúra, amikor egy színdarab kapcsán összeismerkedett a nálánál tíz évvel fiatalabb Lee Grivas-szal.

Kapcsolatuk nem volt éppen zökkenőmentes, a többek között fotográfusként dolgozó 26 éves fiatalember ugyanis tinédzser koráig visszavezethető drog-és alkoholfüggőségén képtelen volt úrra lenni, így többször is szakítottak, majd újrakezdték, legutóbb idén áprilisban.

A szomszédok néhány napja, július elsején délután fedezték fel Grivas holttestét saját hollywoodi lakása nappalijában. Mivel erőszakra utaló nyomot nem találtak, feltételezhetően heroin-túladagolás okozta korai halálát.

- Mélyen le vagyok sújtva. Lee hihetetlen ember volt, aki rendkívül fontos és gyönyörű szerepet töltött be az életemben. El sem tudom mondani, mennyire hiányzik.

Sokan szerették, és részvétem édesanyjának, édesapjának, bátyjának, minden családtagjának és barátjának – nyilatkozta Applegate, aki a tragédia idején nem tartózkodott kedvesénél.

Ezt is szeretjük