Rátámadtak a színészre egy fővárosi szórakozóhelyen! Kórházba kellett vinni
Anwan Glovert, a Drót sztárját Washingtonban érte támadás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 3-án, vasárnap hajnalban az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban, egy szórakozóhelyen megtámadták Anwan Glover amerikai színészt, adta hírül a The Washington Post. Glover a magyar nézőknek leginkább a Drót című sorozatból lehet ismerős, ahol egy kemény gengsztert, Slim Charlesot alakítja, de felbukkant az Oscar-díjas 12 év rabszolgaságban is.

A 41 éves sztár a kivonuló rendőröknek elmondta, az eset a helyi Cafe Asia nightklubban történt, ahol egyszer csak egy idegen megütötte, majd amikor odafordult, hogy megnézze, ki az, egy másik személy fejbe vágta. Az ütések következtében elesett a nedves padlón, ám támadói tovább rugdosták, aztán egy szúrást érzett az oldalában.

A hatóságok szerint Glovert szúrt sebbel vitték be a George Washington Egyetemi Kórházba, ahol ellátták sérülését, szerencsére nincs életveszélyben. Különös, hogy ugyanabban a klubban még egy atrocitás történt aznap hajnalban, 20 perccel a Glovert ért támadást megelőzően, akkor egy 37 éves nőt vertek meg - a rendőrség szerint nincs összefüggés a két eset között.

Bár a Drótban bűnözőt alakít, a színész a magánéletben aktív harcosa az erőszak elleni küzdelemnek, mivel életében már többször érte támadás. Állítólag 13 alkalommal lőttek rá középiskolás korában, a bátyja is egy lövöldözés során halt meg 2007-ben, négy évvel később pedig egyik fia sérült meg, szintén egy lövöldözésben.

Tragédia a sztárok családjában

A tragikus esetek a sztárokat sem kerülik el, nézd végig a galériát, kinek az életébe tört be erőszakosan a halál.

Ezt is szeretjük