Ő Antonio Banderas 21 évvel fiatalabb barátnője - Bombázó volt az esti gálán

Nicole Kimpel dögös ruhát viselt a Critics Choice Awards-on.

Antonio Banderas fiatalabb barátnője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Antonio Banderas már ötödik éve él kapcsolatban nála jóval fiatalabb szerelmével, a 37 éves Nicole Kimpellel. A szívtipró színész nagyon büszke csinos szerelmére: a tegnap esti Critics' Choice Awards-on nem is győzött betelni vele.

Ilyen szép párt alkottak az este

Nicole Kimpel egy csipkeszoknyát viselt, állatmintás felsővel, mely alaposan kiemelte méretes dekoltázsát. Banderas-nak láthatóan nagyon tetszett a kedvese szettje, egész este le sem vette róla a kezét. Ráadásul duplán élvezhette a látványt, ugyanis Nicole ikerhúga, Barbara is velük tartott a díjkiosztóra.

Habár eleinte sokan kritizálták a sztárpár kapcsolatát a nagy korkülönbség miatt - és, mert ő és Melanie Griffith Hollywood egyik legnagyobb álompárja voltak -, mára bebizonyították, hogy 21 év ide vagy oda, ők bizony, nagyon boldogok együtt.

Ugyan jó néhányan még mindig visszasírják Melanie Griffith-t, a pár egyre több pozitív kommentet kap a fotóik alá: "Az én férjem is húsz évvel idősebb, mégis boldogok vagyunk már harminc esztendeje. Sok boldogságot nektek is, szépek vagytok együtt", "Nagyon csinos barátnőd van, Antonio, irigykedek", "A fotóikat elnézve fel sem tűnik az a két évtized, szerintem jól néznek ki együtt" - írták a hozzászólók.

Antonio Banderas 21 éves lánya igazi szépség - Édesapjával összebújva fotózták le

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük