Ő Antonio Banderas 21 évvel fiatalabb barátnője - Bombázó volt az esti gálán
Nicole Kimpel dögös ruhát viselt a Critics Choice Awards-on.

antonio-banderas-baratnoje-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Antonio Banderas már ötödik éve él kapcsolatban nála jóval fiatalabb szerelmével, a 37 éves Nicole Kimpellel. A szívtipró színész nagyon büszke csinos szerelmére: a tegnap esti Critics' Choice Awards-on nem is győzött betelni vele.

Ilyen szép párt alkottak az este

Nicole Kimpel egy csipkeszoknyát viselt, állatmintás felsővel, mely alaposan kiemelte méretes dekoltázsát. Banderas-nak láthatóan nagyon tetszett a kedvese szettje, egész este le sem vette róla a kezét. Ráadásul duplán élvezhette a látványt, ugyanis Nicole ikerhúga, Barbara is velük tartott a díjkiosztóra.

Habár eleinte sokan kritizálták a sztárpár kapcsolatát a nagy korkülönbség miatt - és, mert ő és Melanie Griffith Hollywood egyik legnagyobb álompárja voltak -, mára bebizonyították, hogy 21 év ide vagy oda, ők bizony, nagyon boldogok együtt.

Ugyan jó néhányan még mindig visszasírják Melanie Griffith-t, a pár egyre több pozitív kommentet kap a fotóik alá: "Az én férjem is húsz évvel idősebb, mégis boldogok vagyunk már harminc esztendeje. Sok boldogságot nektek is, szépek vagytok együtt", "Nagyon csinos barátnőd van, Antonio, irigykedek", "A fotóikat elnézve fel sem tűnik az a két évtized, szerintem jól néznek ki együtt" - írták a hozzászólók.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük