Alain Delon 28 éves lánya különleges szépség - Nagyon hasonlít az apukájára
Anouchka Delon nagyon ritka szemszínnel rendelkezik.

anouchka-delon-szemszin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon évtizedeken keresztül volt a nők bálványa: nem volt olyan a szebbik nem képviselői között, aki ne hevert volna a lábai előtt. Meg is értjük: fiatalkori fotóit elnézve, a kék szemeivel és huncut mosolyával minket is elcsábított volna.

Gyönyörű lánya így hasonlít rá

A francia színészlegenda négyszeres édesapa: három fia és csupán egyetlen lánya van. Az 56 éves Christian, az 54 esztendős Antony, a 24 éves Alain-Fabien, és Anouchka, aki novemberben lett 28, egyaránt nagyon hasonlítanak a jóképű sztárra. Mindannyian örökölték apjuk szemszínét, kivéve Anouchkát, aki csak az egyiket, ugyanis, míg az egyik jellegzetes, delonos jégkék, addig a másik csokoládébarna. 

Különleges külseje miatt már a modellügynökségek is felfedezték maguknak: egyre több divatfotó készül róla, melyeken természetesen a heterokrómiás szemei kerülnek előtérbe. Legújabb fotóját is imádták a rajongók, csak úgy záporoznak alatta a dicsérő kommentek:

"Tiszta apukád vagy! És ezek a szemek! Festeni sem lehetne szebbet", "Ilyen különleges szemeket még életemben nem láttam, nagyon szerencsés vagy", "Hiába, a jó gének kiütköznek. Szép anyuka, szép apuka, szép lány" - írták neki az Instagramon.

Vicces érdekesség, hogy Anouchka színésznőként is bontogatta a szárnyait, és, habár a modellkedés jobban érdekelte, újabb filmben kapott szerepet, aminek a címe Heterochromia.Ott minden bizonnyal előtérbe kerülnek majd a meglepő szemei.

Ezt is szeretjük