Alain Delon lánya gyönyörű - Anouchka a szerelmével pózol a címlapon
Anouchka Delon megmutatta a világnak a kedvesét.

alain-delon-lanya-szerelme-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delont annak idején a világ legjóképűbb férfijaként tartották számon, és gyönyörű gyermekei sem hoznak rá szégyent. A francia színészlegenda négyszeres apuka: Christian 56, Anthony 54, Alain-Fabien 24, Anouchka pedig 28 éves.

Lányából gyönyörű nő lett

Egy szem lánya, Anouchka Delon igazi szépség, akit előszeretettel fotóznak le magazinok számára. A lány jelenleg modellként bontogatja a szárnyait, legutóbb a Paris Match magazin címlapján tűnt fel, méghozzá nem is akárkivel: Anouchka bemutatta szerelmét, Julien Dereims-et a rajongóknak. 

A kép valószínűleg a pár nyaralásán készült, a napbarnított Anouchka egy könnyű, fehér ruhában bújik félmeztelen kedveséhez a lemenő nap fényében, a tengerparton. A címlapon egy megható idézet is került a fotójuk alá: "Julian az ok, amiért érdemes élnem" - hangzott el Anouchka szájából a magazinnak adott interjúban.

Anouchka természetesen a saját Instagram-oldalán is megosztotta a fotót a Bon Jovi-szám, a Livin' On a Prayer dalszövegével, mely magyarul így hangzik: "Ki kell tartanunk amellett, amink van, az sem számít, hogy sikerül, vagy nem. Itt vagyunk egymásnak, és ez a szerelem. Tegyünk hát egy próbát, hiszen már félúton vagyunk - csak fogd a kezem, és sikerül majd, ígérem" - írta a posztja alá.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük