Alain Delon a gyerekeivel pózol - Csinos lánya posztolta a közös fotót
Anouchka Delon az Instagram-oldalán osztotta meg a családi képet.

alain-delon-csaladi-foto-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delont filmekben ugyan már nem láthatjuk, ugyanis tavaly bejelentette, hogy hivatalosan is nyugdíjba vonul, azonban még néhány díjátadón szívesen felbukkan, és gyermekei közösségi oldalain is láthatunk róla friss fotókat.

Gyerekeivel pózol a legfrissebb fotóján

Legutóbb a lánya, Anouchka osztott meg egy közös fotót, amin apja mellett még testvére, Alain-Fabien is helyet kapott. Nem ez az első alkalom, hogy a lánya családi fotót posztolt: az elmúlt hónapban számos aranyos felvétel került ki az Instagram-oldalára, ugyanis a trió a Paris Match magazin fotósának állt modellt, így jó néhány kedves képpel gazdagodott a család.

Anouchka az alábbi képaláírással posztolta a fotót a közösségi oldalára: "Soha ne felejtsd el, honnan jöttél. Szeretlek, apu" - írta a felvétel alá. A rajongók odavannak a fotóért, nem győzik dicsérni, milyen jól néz ki még mindig a 82 éves sztár: "Gratulálok a gyönyörű családhoz - imádom a filmjeit és Önt is!", "Így néz ki egy igazi legenda", "Fantasztikus fotó, Alain Delon pedig még mindig sármos" - kommentálták.

Ezt is szeretjük