Megszületett a színész sztárpár második gyereke! Két héttel korábban érkezett
Annie Wersching, a 24 című sorozat sztárja másodszorra lett anya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett a nálunk is nagy népszerűségnek örvendő 24 című sorozat sztárjának, Annie Werschingnek a második gyermeke.

A kisfiú augusztus 4-én, a vártnál két héttel korábban érkezett, de jól van.

A sztárpár második gyereke

Annie Wersching tévés karrierje 2002-ben, a Star Trek: Enterprise egyik kisebb szerepével kezdődött. Ezt követően olyan sorozatokban tűnt fel, mint A dumagép, az Angel, Bűbájos boszorkák, a Döglött akták, az Odaát vagy a General Hospital.

Az áttörést 2009-ben a 24 című sorozat hozta meg számára, melyben ő kapta meg az FBI-ügynök Renee Walker szerepét, akit két évadon keresztül formált meg. 

Ezt követően láthattuk a CSI, az NCIS, a Hawaii Five-0 vagy az új Dallas egy-egy epizódjában is.

2009 abból a szempontból is jelentős volt az életében, hogy az év szeptemberében állt oltár elé Stephen Full színész-komikussal.

Első gyerekük, Freddie Wersching Full 2010. augusztus 8-án jött világra. Második gyermekük is majdnem ezen a napon született: a kis Ozzie Wersching Full idén augusztus 4-én érkezett meg - két héttel korábban a vártnál.

Két héttel korábban érkezett

- Az anyuka, az apuka és Ozzie nagytestvére, Freddie magukon kívül vannak az örömtől - adta hírül a színész sztárpár sajtószóvivője az E! Newsnak.

A hároméves Ozzie már csak azért is örülhet kistestvérének, mert az - ha kicsit sietősen is jött világra - megvárta, amíg szülei megünneplik bátyja harmadik születésnapját, és csak a rá következő negyedik napon kívánkozott megszületni.

Ezt is szeretjük