Ez kínos! Anne Hathaway olyat mutatott a fotósoknak, amit biztos nem akart
Anne Hathaway bikinije a legrosszabb pillanatban rakoncátlankodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csinos Anne Hathawaynak mozgalmasan kezdődött a 2011-es év, alighogy befejezte a Jake Gyllenhaallal forgatott Szerelem és más drogok című filmjét, máris új munkák vártak rá.

A Rio brazil bemutatóján
A medencéig követték a fotósok

Először felkérték szinkronhangnak - többek közt Rodrigo Santoro és Jesse Eisenberg mellé - a Rio című animációs filmhez, majd az Oscar-díjátadó vezetését is rábízták, James Franco partnereként.

Megtréfálta az a fránya bikini

Hiába forog azonban ennyi jó pasi körülötte, a 28 éves Anne szíve csak kedveséért, a színész Adam Shulmanért dobog, ezért a munka végeztével alig várta, hogy elvonulhasson vele egy rövid romantikus vakációra Rio de Janeiróba.

Nem lehetett azonban felhőtlen a pár öröme, hiszen minden lépésüket lesifotósok kísérték. Így esett meg, hogy lencsevégre kapták a kínos bikinis malőrt, amikor Anne egy óvatlan pillanatban lopva megigazította kellemetlenül bevágó fürdőruhaalsóját.

A mindig közvetlen és szimpatikus színésznő szerencsére nem csinált nagy ügyet az egészből, gyorsan helyre tette a fránya bugyit, és önfeledten folytatta a fürdőzést a Copacabana Palace Hotel medencéjében.

Filmezik, szinkronizál, énekel

A brazil kiruccanásnak egyébként szakmai előzményei voltak, az amerikai sztár ugyanis eredetileg a Rio című rajzfilm bemutatójára utazott a dél-amerikai kontinensre.

A papagájokról szóló történetben Hathaway a Jewel - nálunk Csili - nevű szárnyasnak adja a hangját, de a többi karaktert is neves, jó énekhanggal rendelkező színészek szinkronizálták.

A rajzfilm nálunk még javában forog - hiszen csak április 21-étől vetítik a hazai mozik -, de az év utolsó harmadában egy még újabb Hathaway-filmre, a One day című romantikus drámára is számíthatunk.

Az amerikai tévénézők emellett a Glee - Sztárok leszünk! című zenés-táncos sorozat egyik epizódjának vendégszereplőjeként is találkozhatnak a színésznővel, aki örömmel mondott igent a felkérésre, hiszen színpadi produkciókban is kieresztette már kristálytiszta szoprán hangját.

Ezt is szeretjük