Ezen a fotón állítólag Anne Hathaway van! Mi alig akartuk elhinni, hogy képes volt lila sztreccsnadrágot húzni
Lesifotósok kapták le a sztárt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi színésznőktől szinte elvárás, hogy a nap 24 órájában jól nézzenek ki, mintha csak a vörös szőnyegről léptek volna az utcára. Pedig ők is emberek, természetes hát, hogy ha csak leugranak a sarki boltba vagy elmennek sportolni, akkor nem tűsarkúban és dizájner estélyiben teszik mindezt.

Persze mindemellett a laza öltözékkel, vagy éppenséggel a melegítővel is lehet félrelőni: Anne Hathaway legalábbis elég különös szettet választott magának, alig ismertünk rá ebben a szerelésben, amiben augusztus elsején lefotózták Brooklynban, vásárolgatás közben.

Nem elég az anyagában eltérő felső-alsó párosítás, de a combra tapadó, foltmintás lila alsó erősebbnek is mutatja a combjait, mint amilyenek azok valójában.

Az Intern című film forgatásán a napokban
A MET gálán májusban

Mindenesetre a 31 éves színésznő nem nagyon zavartatta magát - bár azért láthatóan nem örült, hogy a lesifotósok még vásárlás közben is követik. A sztár egyébként jelenleg a The Intern című vígjátékot forgatja Robert de Niróval, a film előreláthatóan 2015 szeptemberében kerül a mozikba.

Anne Hathaway lakása

Nézd meg, milyen otthont vásárolt magának a sztár, és miért akar tőle mégis megszabadulni.

Ezt is szeretjük