Élő adásban szitkozódott! Durván kiosztotta kollégáját a közkedvelt színésznő
Anne Hathaway Daniel Craiget küldte el melegebb éghajlatra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, legyen bármekkora is a filmipar ege, bizonyos hollywoodi csillagok akkor sem férnek meg egymás mellett.

Még akkor sem, ha az egyik az éppen csontsovány Anne Hathaway, aki a James Bond-filmek sztárjával, Daniel Craiggel került összetűzésbe.

Bemutatott a színésznek

A Nyomorultakban nagyot alakító fiatal színésznő az incidensről egy esti élő műsorban számolt be, nem mellőzve a nemzetközi, vulgárisnak számító kézjeleket.

Mint ahogy a színésznő elmondta, Craig és ő is hivatalosak voltak a Golden Globe-díjátadót megelőző partira, ahol csak úgy nyüzsögtek a hírességek. Éppen emiatt egy óvatlan pillanatban nekiütközött a keménykötésű férfinak, aki nem éppen kedélyesen azonnal káromkodni kezdett, és elküldte a színésznőt melegebb éghajlatra.

Természetesen a vékonyka színésznőt sem kellett félteni, azonnal visszavágott, mire James Bond megszemélyesítője kontrázott.

Nem éppen úriemberhez méltóan bemutatott Hathawaynek, aki ezt a gesztust is utánozta. Ekkor már felhúzta magát, és odakiáltott Craignek, hogy mégis mit képzel magáról.

- Engem akarsz felhúzni, de most komolyan? - kiáltotta a színésznek.

Katie Holmes sem áll vele szóba

Craig csak ekkor döbbent rá, hogy Hathaway előtte áll, és feszélyezve nyögte ki, hogy az egész bemutatás a színésznő mögött álló barátjának szólt, aki egészen jól szórakozott a jeleneten. Nem úgy A tetovált lány sztárja, aki vérig sértődött Hathaway mutogatásán.

Nem ő az első híresség, akit sikerült megsértenie a 30 éves színésznőnek. 2011-ben a Katie Holmes-Tom Cruise házaspár azért akarta bojkottálni az Oscar-díjátadót, mert A neveletlen hercegnő volt a háziasszonya az estnek. A két sztár amiatt haragudott meg - jobban mondva inkább csak Tom Cruise - Hathawayre, mert a Saturday Night Live kabaréműsorban kiparodizálta az azóta elvált sztármamit.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Régebben a sztárpár volt a legjobb barátja a barna szépségnek, ám a műsor után még csak találkozni sem akartak vele. A mostani esti műsorban erre is ráterelődött a szó, és Hathaway bevallotta, azóta sem beszélt Katie Holmesszal.

Ezt is szeretjük