Bevállalta! Retusálatlan fotót töltött fel magáról a netre a színésznő

A gyönyörű AnnaLynne McCord sem tökéletes smink nélkül, mégsem szégyelli bőrhibáit.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

AnnaLynne McCord amerikai színősznőt a magyar nézők többek között a Kés/alatt és a 90210 című sorozatból ismerhetik.

A 24 éves sztár nem mindennapi külsővel büszkélkedhet, kétség kívül a legszebb fiatal színésznők közé tartozik.

Meglepő fotó

Eddig azonban főként vörös szőnyeges fotókon láthatta a világ, és a Kés/alatt szexi Edenjeként is a legjobb formáját hozta.

A napokban azonban meglepő módon egy olyan képet osztott meg magáról a Twitteren, amelyen rögtön ébredés után, smink nélkül, kócosan látható.

A portrén látszanak a bőrhibák az arcán: szembetűnő a különbség egy korábbi képéhez képest, amelyen sminkben, beállított frizurával látható.

A sztárokról gyakran látnak napvilágot smink nélküli fényképek, ám ezeket általában lesifotósok készítik, nem kevés borsot törve a hiú hollywoodi hölgyek orra alá.

Nem akar tökéletesnek tűnni

Ebben az esetben azonban nem erről van szó: a színésznő saját magát fotózta le, majd a képet maga töltötte fel a világhálóra.

Mindenkiben felmerülhet a kérdés, vajon miért mutatta meg a világnak ezt a kevésbé előnyös, tökéletlen oldalát? A választ ő maga adta meg bejegyzésében.

- Felkeltem ma reggel, és úgy döntöttem, hogy elegem van abból, hogy Hollywoodban elvárás a tökéletesség. Minden lány és fiú, akit valaha zavarba ejtett a bőre, üdvözöllek titeket! Én sem vagyok tökéletes, és ez így rendben is van - írta.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Tiszteletre méltó, hogy felvállalta természetes vonásait, és ezzel talán sok fiatalnak önbizalmat ad.

Ezt is szeretjük