Véget vetett 18 éves házasságának a műsorvezető! Egy kollégájáért hagyta el férjét

Anna Richardson vallomása.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

18 éves házasságának vetett véget Anna Richardson, aki kolléganője, Sue Perkins miatt hagyta el férjét.

A műsorvezető a The Telegraph újságnak adott szokatlanul őszinte interjút.

Egy bulin kezdődött a kapcsolatuk

Ebben elmondta, évek óta ismerték már egymást a színésznő-műsorvezetőnővel, ám csak egy bulin érezte, hogy több van közöttük, mint barátság.

- Amikor meghívtak a partira, mondták, hogy jön Sue is, és elkezdtem bizseregni. Meg is lepődtem, hogy mi ez az izgalom. Csak nem pillangók vannak a gyomromban? Különös. Valami van a levegőben - emlékezett vissza Richardson.

A  Véznák kontra dagik 44 éves műsorvezetője azt is bevallotta, sohasem volt még dolga nővel ezelőtt, éppen ezért is lepődött meg vonzalmán. Mint mondta, ettől függetlenül nem szeretne semmilyen címkét aggatni magára. 

- Számomra ez csak egy eset, vagyok, aki vagyok. Nem nagyon érdekelnek az olyan címkék, mint hetero- vagy homoszexuális, az én szexualitásom nem szilárd dolog. Én most csak véletlenül egy nőbe szerettem bele - ez minden. Csak a személye a fontos, nem a neme - mondta.

Azt is hozzátette, rettegett attól, a családja mit fog szólni. Édesapja ugyanis lelkész, anyja pedig egy egyházi iskolában tanít. De nem volt miért aggódnia, megértően viselkednek vele.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük