Kocsmai verekedésbe keveredett Anna Kurnyikova
A teniszcsillag barátaival mulatozott, amikor egy nő belekötött, percek múlva pedig elszabadult a pokol.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anna Kurnyikova szombat éjszaka kocsmai verekedésbe keveredett Las Vegasban, adta hírül a New York Post.

A világhírű teniszezőnő a Hardbat Classic pingpongbajnokságon tette tiszteletét a szerencsejátékok közkedvelt fővárosában. Ezt követően pedig barátaival mulatozott a Lavo nevezetű szórakozóhelyen.

A buli során azonban egyik pillanatról a másikra elszabadult a pokol. Egy ismeretlen nő ugyanis váratlanul egy itallal teli poharat vágott Kurnyikovához!

Az egyik jelenlévő elmondása szerint azért, mert a nő úgy érezte, hogy a sztár betolakodott az ő légterébe. A sportoló nem rémült meg: azonnal ellentámadásba lendült, aminek egy igazi kocsmai verekedés lett a vége.

Durván összecsaptak

Kurnyikova üvöltözött és lökdösődött, ám mielőtt végképp elfajult volna a helyzet, a biztonsági őrök természetesen közbeléptek, és szétválasztották a verekedőket.

Az ismeretlen balhés hölgyet pedig nem sokkal azután kidobták, hogy Kurnyikova komoly sérülésekkel a nyakán, barátaival körülvéve elhagyta a kocsmát.

Nagy csata volt, kommentálta röviden és velősen a magát megnevezni nem kívánó szemtanú az esetet.

Kurnyikovának a tenisz mellett modellkedéssel és meglehetősen titokzatos magánéletével sikerült felhívnia magára a figyelmet.

Az ezredfordulótól több éven át tartó románc fűzte Enrique Iglesiashoz, akinek Escape című videóklipjében szerepelt is. Több alkalommal felröppentek olyan pletykák, melyek szerint 2003-ban, illetve 2005-ben titokban egybekeltek.

Ám a teniszcsillag sosem erősítette vagy cáfolta meg egyértelműen a szóbeszédet.

Ezt is szeretjük