Kocsmai verekedésbe keveredett Anna Kurnyikova

A teniszcsillag barátaival mulatozott, amikor egy nő belekötött, percek múlva pedig elszabadult a pokol.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anna Kurnyikova szombat éjszaka kocsmai verekedésbe keveredett Las Vegasban, adta hírül a New York Post.

A világhírű teniszezőnő a Hardbat Classic pingpongbajnokságon tette tiszteletét a szerencsejátékok közkedvelt fővárosában. Ezt követően pedig barátaival mulatozott a Lavo nevezetű szórakozóhelyen.

A buli során azonban egyik pillanatról a másikra elszabadult a pokol. Egy ismeretlen nő ugyanis váratlanul egy itallal teli poharat vágott Kurnyikovához!

Az egyik jelenlévő elmondása szerint azért, mert a nő úgy érezte, hogy a sztár betolakodott az ő légterébe. A sportoló nem rémült meg: azonnal ellentámadásba lendült, aminek egy igazi kocsmai verekedés lett a vége.

Durván összecsaptak

Kurnyikova üvöltözött és lökdösődött, ám mielőtt végképp elfajult volna a helyzet, a biztonsági őrök természetesen közbeléptek, és szétválasztották a verekedőket.

Az ismeretlen balhés hölgyet pedig nem sokkal azután kidobták, hogy Kurnyikova komoly sérülésekkel a nyakán, barátaival körülvéve elhagyta a kocsmát.

Nagy csata volt, kommentálta röviden és velősen a magát megnevezni nem kívánó szemtanú az esetet.

Kurnyikovának a tenisz mellett modellkedéssel és meglehetősen titokzatos magánéletével sikerült felhívnia magára a figyelmet.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az ezredfordulótól több éven át tartó románc fűzte Enrique Iglesiashoz, akinek Escape című videóklipjében szerepelt is. Több alkalommal felröppentek olyan pletykák, melyek szerint 2003-ban, illetve 2005-ben titokban egybekeltek.

Ám a teniszcsillag sosem erősítette vagy cáfolta meg egyértelműen a szóbeszédet.

Ezt is szeretjük