Erzsébet királynő lánya beszólt Harry hercegéknek? Beszédes interjút adott
Anna hercegnő exkluzív interjút adott a Vanity Fairnek.

anna hercegnő harry herceg cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vanity Fair májusi címlapján Erzsébet királynő lánya, Anna hercegnő látható. A brit királyi család tagjai csak ritka esetekben adnak interjút, azonban az augusztusban hetvenedik születésnapját ünneplő előkelőség most kivételt tett.

A beszélgetést még a koronavírus elterjedése előtt vették fel a Szent Jakab-palotában. 

Anna hercegnő új interjújában Harryre és Meghanra utalhatott

Az interjú során szó volt arról, hogyan látja a királyi család fiatalabb tagjait. Úgy véli, az új generáció túlságosan is gyorsan akar változtatni a bevált módszereken, a Daily Mail szerint itt egyértelműen Harry hercegre és Meghan hercegnére utalhatott, hiszen a visszalépésük hatalmas port kavart a családjukban és a világsajtóban is.

- Nem hiszem, hogy a fiatalabb generáció tagjai megértik, mit is tettem le az asztalra a múltban, szerintem ez gyakran előfordul az emberrel, nincs igazam? Nem feltétlenül gondolják végig, mit csináltak az elődök, napjainkban inkább így fogják fel: "oké, csináljuk most teljesen másképpen."

- Én már bőven azt a kort élem, amikor csak annyit mondok, hogy kérlek, ne akarjátok feltalálni a spanyolviaszt. Hiszen mi már ott jártunk, és megcsináltuk. Néhány dolog úgysem fog működni. Lehet, vissza kell térni az alapokhoz - magyarázta a hercegnő, aki viccesen megjegyezte magáról, hogy ő egy igazi ódivatú nő.

Amikor a fiatalabb generációról alkotta meg véleményét, nem nevezett meg senkit sem a családból, de mivel Harry herceg és Meghan hercegné 2020 januárjában úgy fogalmaztak a visszavonulásukkal kapcsolatban, hogy egy újszerű, progresszív szerepet szeretnének betölteni a királyi családban, így vélhetően rájuk utalt.

Előkelőségek ugyanabban a ruhában

Képes összeállításunkban olyan eseteket gyűjtöttünk össze, amikor az előkelőségek ugyanolyan ruhát húztak.

Ezt is szeretjük