Te gondoltad volna? Ezért vágta fel ereit az Oscar-díjas színésznő 18 évesen
Anjelica Huston egy férfi miatt vesztette majdnem életét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anjelica Huston Oscar-díjas színésznő meglepő őszinteséggel vall fiatalkori problémáiról és ballépéseiről most megjelenő életrajzi könyvében.

A 62 éves sztár 18 éves korában egy viharos szerelem miatt majdnem életét vesztette, ugyanis öngyilkosságot kísérelt meg.

Felvágta az ereit

Anjelica Huston egy kiváló színésznő, mely annak a tulajdonságának is köszönhető, hogy nagyon érzékeny és minden pillanatot úgy él meg, mintha az lenne az utolsó. A sztár még szinte gyerek volt, amikor rátalált az első nagy szerelem.

A férfi Bob Richardson, egy jól menő fotós volt, aki akkor 42 évesen csavarta el a fiatal lány fejét. Az igazi problémát ám nem a nagy korkülönbség jelentette, sokkal inkább az, hogy Richardson mentálisan gyenge volt.

A fotós bipoláris depresszióval és skizofréniával küzdött, mely jó és rossz lelkiállapotok folyamatos váltakozását idézte elő. A színésznő elmondása szerint szerelme betegsége jobb időszakaiban a csillagokat is lehozta neki, de aztán volt olyan, hogy őrjöngött a dühtől, vagy napokra magába fordult.

Ezzel hívta fel magára a figyelmet

Anjelica Huston elmesélte, hogy egyszer, amikor Bob Richardson már négy napja csak a sarokban gubózott, elszakadt nála a cérna.

A színésznő nem bírta idegekkel, úgy érezte, teljesen tehetetlen, miközben nagyon szerelmes volt a férfiba.

Bement a fürdőszobába és végső elkeseredésében bal csuklóján felvágta az ereit. A kezéből lüktető vérrel kisétált a nappaliba és megkérdezte Richardsont, hogy ilyen állapotban tudja-e már szeretni. A történetnek szerencsés vége lett, hiszen a színésznő túlélte az esetet.

Elmondása szerint mára feldolgozta az esetet és felnőtt fejjel másként tekint a dologra, de az biztos, hogy első szerelemnek nem a legjobb választás volt a népszerű fotós.

Ezt is szeretjük