Jennifer Aniston kitálalt! Meglepő szavak Jolie-ról és Pittről
A megcsalt feleség a 2005-ös válása óta először beszélt becsődölt házasságáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Anistont sokáig mindenki úgy emlegette, mint a Jóbarátok kicsit lökött Rachelje, akinek tíz évad után csak sikerült összejönnie azzal a pasival, aki már az elejétől hajtott rá.

Aztán – még ez is a jó öreg sorozatbéli időkből – egyszercsak azon kapta magát az ember lánya, hogy ismét egy jóképű, facér hollywoodi sztárral kevesebb. Mázlista Aniston ugyanis összejött, sőt, mi több, 2000-ben hozzá is ment a szépfiú Brad Pitthez.

Bár kapcsolatukat élénk médiafelhajtás övezte, úgy tűnt boldogok, mígnem, derült égből villámcsapásszerűen érkeztek a különköltözésről, majd a válásról szóló hírek.

Szőke után barna

És nem sokkal később a hoppon maradt görög leányzó helyett egy gyönyörű, telt ajkú barnát ölelgetett a csalfa szőke legény, nevezetesen Angelina Jolie-t, akivel azóta élik cukorszirupos, és kétségtelenül sokak által irigyelt életüket.

Hogy mi volt a válás oka, azt természetesen minden médiában találgatták a kellő fantáziával megáldottak, kezdve a homoszexualitástól addig, hogy Aniston nyilván nem akart gyereket, Pitt pedig, ahogy az utóbbi években bizonyította, láthatólag odavan a porontyokért.

Egy valamit nem akartak bevallani az érintettek, nevezetesen Pitt és Jolie: hogy igazából az ő bimbózó kapcsolatuk vetett véget a sztárpár házasságának. Jolie-ék ugyanis vehemensen tagadta akkoriban, hogy összejöttek a Mr és Mrs Smith forgatásán – akkor Pitt még házasember volt -, és a promóciós turnén is igyekeztek a lehető legtávolabb ülni egymástól, nehogy megsejtsen valamit a nagyközönség.

Persze később a nagy szerelem törölte Jolie fejéből az elővigyázatosságot. Így aztán egy tavalyi, a Vogue-nak adott interjújában botor módon többek között arról nosztalgiázott, milyen jó is volt minden nap elindulni a forgatásra, és hogy mennyire édesen bánt örökbefogadott fiával, Maddoxszal leendő mostohaapukája.

Aniston állítólag abból az interjúból tudta meg bizonyosan, hogy ők tényleg összejöttek, mialatt még vele bújt ágyba Pitt, és hogy akkor valószínűleg emiatt hűlhetett ki exférje szerelme, szinte egyik napról a másikra. Szerinte Jolie egyáltalán nem volt fair, amikor kiteregette a magánéletét a lapban, és hogy neheztel rá még mindig, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a teljes, decemberben megjelenő Vogue-cikkben tetten érhető az, amikor kikapcsoltatta a riporter diktafonját, amint az Angelináról kérdezősködött.Mindazonáltal volt pasija iránt nem viseltetik ellenszenvvel, sőt, büszke arra, amivé lett – és ez talán a legnagyobb dicséret, amit egy elvált és megcsalt asszony hűtlen partneréről mondhat.
Ezt is szeretjük