Gondoltad volna? Nővérkeként hódít a neten Jennifer Aniston
A szexi színésznő megelégelte, hogy mindenki csak a sztárt látja benne, így cselhez folyamodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki gondolná, hogy Jennifer Aniston unja a hollywoodi szépfiúkat? Pedig a jelek szerint igencsak betelt nála a pohár. A közelmúltban még John Mayer zenésszel boronálták össze, de úgy látszik, ez a románc sem volt hosszú életű.

A Brad Pittel való 2005-ös válása után nem igazán találja a hangot a színésznő a férfiakkal, akik csupán a mozisztárt látják benne, így vélhetőleg azt gondolta, álnéven talán több szerencséje lesz.

Új szerep a boldogságért

Kihasználva a kor vívmányait, beregisztrált hát egy társkereső oldalra, és hamis adatlapot kreált magának, fals névvel és fényképpel.

- Nővérkének adta ki magát, a feltöltött fotót pedig egy ruhakatalógusból szedte. A rajta lévő nő persze hasonlít rá, körülbelül egyidősek lehetnek.

Nem egy nagy szépség, viszont bájos mosolya van, szóval valószínűleg Jennifernek hasonló kép él magában önnön külsejéről – árulta el egy bennfentes.

Szerinte azért volt szüksége a 38 éves sztárnak erre a trükkre, mert fúrta az oldalát a kíváncsiság, hogy ha a pasik csak egy átlagos nőként ismerik meg, akkor miként viszonyulnak hozzá.

Természetesen nem azzal a céllal tette mindezt, hogy bárkit is megvezessen, de meg akarta mutatni igazi önmagát, az embert a sztár-arc mögött, és úgy vélte, ezt a vágyát csak ilyen módon tudja megvalósítani. Ha azonban egy jelentkezőről úgy érzi, rátalált benne arra a férfira, akit keresett, akkor annak meg fogja magyarázni a helyzetet.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Más kérdés, hogy a pasas hogy érzi majd magát az átverés után. Vagy egy sztárnak egy ilyen kis csel megbocsátható?

Ezt is szeretjük