Jennifer Aniston a medencében flörtölt új pasijával
A csábos színésznő és kilenc évvel fiatalabb kedvese együtt dorbézoltak a vízben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ideje már terjeng a pletyka arról, hogy vajon kivel randizik mostanában a világsztár, de most végre lehullt a lepel: kiderült, kicsoda Jennifer Aniston új hódolója!


A 39 éves színésznő – mióta elvált Brad Pitt-től – szigorúan titokban tartja magánéletének eseményeit, most azonban mindezt félredobva együtt romantikázott új pasijával, az énekes-dalszerző John Mayerrel.

A miami-beli Mandarin Oriental Hotelben látták őket együtt: előbb egy kemény tornatermi edzésen vettek részt, aztán a medencébe vonultak ejtőzni, ahol szinte forrt körülöttük a víz, ezt a fényképek is tanúsítják.

Aniston rózsaszínű bikiniben bújt a sármos zenészhez, láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában, a romantikus hangulatot pedig egyáltalán nem árnyékolta be, hogy a zenész kilenc évvel fiatalabb a színésznőnél.

Tartós párkapcsolat egy nőfalóval?

Jennifer Aniston legutóbbi párkapcsolatai nem sikerültek valami fényesen, korábbi pasijai között találhatjuk Vince Vaughan-t, Orlando Bloomot és a modell Paul Sculfort is.Új hódolójával azonban most úgy tűnik, jól haladnak, és csak remélni lehet, hogy ez a kapcsolat tartósabb lesz, mint az előzőek.

John Mayer ugyanis közismerten nagy nőfaló hírében áll, akire régóta buknak a nők, nem véletlen tehát, hogy a zenész randizott már Jennifer Love Hewitt-tel, Jessica Simpsonnal, Minka Kellyvel, de egy időben arról is pletykáltak, hogy a szupermodell Heidi Klum is megfordult az ágyában.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ez a második alkalom, hogy sikerült lefotózniuk a párt, immár sokkal intimebb helyzetben. Aniston jelenleg a Marley & Me című filmet forgatja Owen Wilsonnal, amit majd csak 2009-ben láthatunk a mozikban.

Ezt is szeretjük