Túlsúllyal is gyönyörű a nemrég szült Angie Everhart
A modell-színésznő utálja terhessége alatt felszedett kilóit, már alig várja, hogy megszabaduljon a feleslegtől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai modell-műsorvezető, Angie Everhart ez év júliusában adott életet első gyermekének, Kayden Bobby Everhartnak. Ám a férfifaló díva csak saját testével és szépségével törődik, mivel mielőbb vissza akarja szerezni bombaformáját. Addig is kizárólag feketét hord, mert az legalább karcsúsítja - bár látszólag teljesen rendben van az alakja így is.

A hiú modell fekete szerelésben terhessége előtt és a szülés után két hónappal

A kicsi a mama nevét kapta, a szépség ugyanis egyedülálló anyaként jegyzi magát, még a gyerek apjáról is csak rébuszokban beszél.

A pletyka szerint a kispapa Angie sokadik expasija, a színész Chad Stansbury, akivel a modell 2008-ban szakított egy verekedésbe torkollt éjszaka után. A férfit akkor családon belüli erőszakért őrizetbe is vették.

A vörös bombázó egyébként amolyan rockos-vadóc típus, sok férfit elfogyasztott már, egyebek közt járt Adam Sandlerrel, Howard Sternnel, sőt még Sylvester Stallonéval és Joe Pescivel is, ráadásul kifejezetten bukik a rosszfiúkra.

Kamaszként vágott bele a modellkedésbe, természetes vörös haja lett a védjegye. Többször szerepelt az Elle vagy a Sports Illustrated címlapján, de levetkőzött a Playboy-nak és az FHM-nek is.

Filmezett is – Az utolsó akcióhős, Vörös kommandó, A szexi szemtanú -, majd a valóságshow-ra nyergelt át, legutóbb pedig egy amerikai kvízműsorban, a To Tell the Truth-ban és a The Ex-Wives Clubban láthatták a nézők.

A vörös díva rettenetesen hiú, gyerek ide vagy oda, nem állhatja magán a hurkákat, a fogyást is azonnalra tervezi. Mindig is nagy sportoló volt, így amint zöld utat kap orvosától, már rohan is az edzőterembe.

- Modellként nagyon nehéz volt megbirkóznom a hízással. Az egész terhességben ez volt a legrosszabb, nem is bírtam magamra nézni – panaszkodott a Celebrity Baby internetes oldalnak adott interjújában.Arra a kérdésre, hogy akar-e újabb kisbabát, azt felelte, a kora miatt már hálás ezért az egyért is. Csak remélhetjük, hogy az önző sztármami megtanul önmagán kívül mással is törődni, különben a kis Kayden Bobby-nak sanyarú gyerekkora lesz.
Ezt is szeretjük