65 éves, de 35-nek néz ki - A kínai színésznő fotóin ámulnak rajongói
Angie Chiu szépségén ámulnak a rajongók.

angie-chiu-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kína egyik legendás veterán színésznője Angie Chiu, aki novemberben ünnepelte 65. születésnapját. Amikor a '70-es években színészkedni kezdett, már akkor mindenkit ámulatba ejtett különleges szépségével, amiből az elmúlt évtizedekben szinte semmit nem veszített.

Angie Chiu évtizedeket letagadhat a korából

A Hongkongban élő sztár eszméletlenül fest legfrissebb fotóin, az alábbi felvétel születésnapi ünnepségén készült róla. A fotót az egyik Facebookon működő rajongói oldala tette közzé.

Érdekesség, hogy Angie Chiu először nem színésznő, hanem légiutas-kísérő volt. Miután elvégezte a középiskolát, a Japan Airline munkatársa lett, 1973-ban részt vett hazájában egy szépségversenyen, amit sikerült megnyernie. Ez megnyitotta előtte a szórakoztatóipar kapuit, 1975-ben a Sing fung po long kínai drámában kapott szerepet. Egyre több felkérést kapott, majd a '70-es években őt nevezték ki az egyik legszexibb színésznőnek hazájában, a '80-as években tovább nőtt a népszerűsége. Ahogy az az alábbi felvételen látható, fiatalon is páratlan szépség volt.

Ami a magánéletét illeti, első házasságából kettő, másodikból pedig egy fia született. Színész és producer férjével, Melvin Wonggal 1984 decembere óta élnek boldog házasságban.

Bár hatvan fölött jár, ennek ellenére olyan felvételek jelennek meg róla az interneten rendszeresen, amelyeken úgy néz ki, mint egy harmincas éveiben járó nő. A rajongói egyfajta istennőként tekintenek rá: "Angie mindig is a legkülönlegesebb idol volt az én szívemben", "csodálatos nő, még most is olyan fiatalos a megjelenése", "tökéletes arca van" - írták azokhoz a felvételekhez, amiket a rajongók osztottak meg róla.

Sokan kíváncsiak, mégis mi a színésznő fiatalságának titka, erről korábban a Shanghai Morning Postnak nyilatkozott.

- Nem érdekel, mennyire későn fekszem le, fontos, hogy nyolc-tíz órákat aludjak - árulta el egyik legnagyobb titkát.

Az egészséges étkezés fontosságát is kiemelte, elmondta, csak könnyű ételeket eszik, kedvenc étele a rizs és a tészta. Sosem eszi degeszre magát, nagyjából úgy táplálkozik, hogy körülbelül hetven százalékban érezze magát jóllakottnak, ennek a trükknek köszönhetően tudja szerinte karcsú alakját megőrizni, illetve rendszeresen mozog is mellette.

Fontos megjegyezni, hogy hozzá hasonlóan sok ázsiai nő remek formában van, ez egyrészt a jó géneknek köszönhető, másrészt pedig annak, hogy az ő kultúrájukban az arcápolásra nagy hangsúlyt fektetnek.

Sharon Stone 61 évesen is irtó dögös

Képes összeállításunkban megnézheted, Sharon Stone milyen szexi és merész szettben jelent meg egy díjátadó gálán.

Ezt is szeretjük