Szörnyen elcsúfult Angelyne, az egykori szexikon
Angelyne-t a közelmúltban kapták le, az egykori szexszimbólumra azonban alig lehetett ráismerni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelyne-t március 4-én kapták le Malibuban, amint elhagyta valamelyik élelmiszerbolt épületét. Nehéz elhinni, hogy a dúskeblű öreg hölgy évtizedekkel ezelőtt igazi szexikonnak számított - Angelyne borzalmasan nézett ki, amiért nem csak az életkora tehető felelőssé.

Persze itt érdemes egy pillanatra megállni, a megcsúfult celebmaca ugyanis egyénisége misztikus oldala miatt évtizedek óta következetesen titkolja életrajzi adatait. Ebből adódóan például azt sem lehet pontosan tudni, hogy a szőke híresség pontosan hány éves, mint ahogyan azt sem, hogy hol született.

Hetven is elmúlhatott már

A róla készült fotót elnézve az Internet Movie Database információja tűnik hihetőbbnek, amely szerint Angelyne 1936-ban született, vagyis 74 éves. A Los Angeles-i szavazókat összegyűjtő lista alapján a modell ugyanis még csak mindössze 46 éves lenne, ez azonban kissé valószerűtlennek tűnik.

Angelyne számos plasztikai beavatkozáson esett át az elmúlt évtizedek során, amelyek bizony kellemetlen nyomokat hagytak arcán és testén. Saját bevallása szerint mindig is Barbie babára szeretett volna hasonlítani, és nagyon örült, amikor a gyerekek azt hitték róla, hogy egy életre kelt Barbie-val van dolguk.

Önmaga karikatúrájává vált

Angelyne azonban hiába próbálta megállítani az öregedést, ez neki sem sikerült. Összeaszott arca leginkább egy mocsári múmiáéra emlékeztet, nevetségesen nagyra fújt mellei és kislányos sminkje pedig csak tovább rontják az amúgy is karikatúraszerű összehatást.

Pedig a nyolcvanas években még egy igazi szexbomba volt, akinek óriási útszéli plakátjai egyik pillanatról a másikra árasztották el Amerikát. Egyes források szerint mindezt egy tehetős férj finanszírozta, így Angelyne neki köszönheti a hírnevét, ám az igazságra a mai napig nem derült fény.

Az egyik plakáton az állt, Barbie csak szeretne Angelyne lenni – ez azonban ennyi idő elteltével bizony már korántsem igaz.

Ezt is szeretjük