Meghökkentő vallomás! Angelina Jolie sosem akart szülni

A szépséges színésznő legutóbb sokakat meglepett nyílt és őszinte kitárulkozásával.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár azt gondolja az ember, semmi újat nem tudhat meg Angelina Jolie-ról, ő most mégis beavatta a nagyközönséget párkapcsolatának néhány titkába.

Angelina, a boldog, szerelmes nő

A 32 éves színésznő egy magazinnak elmesélte, bizony egyáltalán nem vágyott arra, hogy ismét egy színésszel kösse össze az életét, hiszen már két kollégájával, Billy Bob Thorntonnal és Jonny Lee Millerrel való házassága is zátonyra futott.

- Az utóbbi válásom után megfogadtam, hogy valamilyen eltérő szakmából választok párt magamnak, egy segédmunkást vagy ilyesmit. Aztán találkoztam Braddel, aki mindazt képviselte, amit nem kerestem, de ő a legjobb férfi és a legjobb apa, akit az ember elképzelhet.

Társ, és ami vele jár

Hozzáfűzte azt is, hogy nem elsősorban a színészt látja Brad Pittben, hanem az apát, egy olyan valakit, aki sokkal jobban szereti az építészetet és az utazást, mint hogy holmi mozikban szerepeljen.

Szerencsésnek tartja azt is, hogy közös célokra leltek, hiszen mindketten igyekeznek tenni a világ jobbításáért, melynek egy részeként megpróbálnak minél több sanyarú sorsú afrikai gyermeknek jobb körülményeket biztosítani.

Ennek kapcsán megosztotta a lappal azt is, korábban úgy tervezte, egyáltalán nem fog gyermekeket világra hozni.
- Állandóan csak az örökbefogadáson járt az eszem, hogy minél több gyerkőcnek otthont tudjak biztosítani, de különösebb késztetést nem éreztem a terhességhez és a szüléshez.

Angelina Jolie élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Persze mindez - teljes meglepetésére - megváltozott, amikor szerelembe esett a 44 éves hollywoodi sztárral: egyszeriben a világ legtermészetesebb dolgának tűnt, hogy saját utódokat nemzzenek.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mostanra már egész kis kompániát sikerült maguk köré gyűjteniük – Maddox, a legidősebb fiú hat éves, Pax négy, Zahara pedig három, továbbá saját kislányuk, Shiloh is két éve született már, mindemellett pedig hamarosan a családban üdvözölhetik majd a kis pocaklakó ikreket is.

Ezt is szeretjük