Ijesztően sovány lett Angelina Jolie
Angelina Jolie alig néhány hónappal ezelőtt szülte meg ikreit, de máris iszonyú vékonyra fogyott vissza a szülés után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie sokáig bujkált a nyilvánosság elől – legalábbis rajongóinak bizonyára soknak tűnt az a néhány hét, amíg nem látták kedvencüket.

Mint egy bakfis

Persze teljességgel érthető volt, miért is nem mutatkozott a nagyközönség előtt a színésznő, hiszen bárkit megviselt volna, ha ikreknek adott volna életet, hát még ha mellettük négy másik lurkó is ki akarta kicsit sajátítani a frissen szült mamit.

Ám a gyermekágyas időszak hamar elröppent, és bár egyesek kitartóan ragaszkodtak ahhoz a véleményükhöz, miszerint gyorsan ellobbant a szerelem lángja a két híresség között, Pitt és Jolie rácáfoltak a kétkedőkre.

Karcsúbb, mint lánykorában

Először az újszülöttek borsos árú fotóit tárták a világ elé, majd szép lassan maguk is kimerészkedtek az elefántcsont-toronyból.

Már nem ez a legelső alkalom, hogy újra a nagyközönség elé lépett a talán leghíresebb sztárpár, de valahogy mintha most látszódna igazán, mennyire lefogyott Angelina Jolie, alig három hónappal a szülés után.

A 33 éves színésznő a Kung Fu Panda dvd-kiadásának premierjén jelent meg a Los Angeles-i Chinese Theater-ben, és igazán gyönyörűen festett egyszerű, fekete Ralph Lauren ruhájában. Ha azonban az ember tekintete lejjebb csúszott, akkor nemcsak azt vehette észre, hogy pocakján már nyoma sincs a terhességnek, de azt is, mennyire vékonyak és csontosak a híresség lábai.

Már terhessége előtt is kritizálták Jolie-t a Wanted forgatásán túlzott soványsága miatt, most azonban mintha még törékenyebb lenne.Csak egyszer a szél el ne fújja, mert Brad Pittet, aki élete szerelmének tartja a szépséget, biztosan megenné a bánat. A porontyokról nem is szólva.
Ezt is szeretjük