Megható fotó! Váratlanul összeomlott Angelina Jolie
Legújabb filmjének sajtótájékoztatóján mondták fel Angelina Jolie megfáradt idegei a szolgálatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie igazi nő és igazi ember. Ha kell, mosolyogva tűri az újságírók hadát, ha viszont elragadják az érzelmei, akkor nem fél elrejteni könnyeit.

Erről mindenki megbizonyosodhatott, aki ott volt az Elcserélt életek című filmjének londoni sajtótájékoztatóján, ahol a színésznőt annyira megrohanták édesanyjához kötődő emlékei, hogy könnyekben tört ki.

Marcheline Bertrand, akit gyerekei gyengédsége miatt csak marshmallownak – magyarul mályvacukor – becézgettek, 2007 januárjában, rákban halt meg.

Emlékek sodrában

- Olyan édes volt, és sosem mérgelődött. De ha a gyerekeiről volt szó, akkor igazi anyatigrisként viselkedett, ezért olyan ez a film, mintha az ő élettörténete lenne – mesélte Jolie, a sírással küszködve.

Abba is beavatta az újságírókat, hogy rendkívül nagyra tartotta édesanyját, aki színésznői karrierjét feláldozta a családja oltárán, és aki minden helyzetben tudta, hogyan kell helyesen cselekednie.

Jolie és Pitt kifejezetten a filmet népszerűsítendő utazott a brit fővárosba. A sűrű programok és szülői teendőik azonban láthatólag kifárasztották őket, így már a sajtótájékoztatót megelőző este is csak saját árnyékai voltak korábbi önmaguknak.

Ezért át senki sem csodálkozott azon, miért nem bírta tartani magát, és borult ki olyan könnyen a szép színésznő, amikor eszébe jutott halott édesanyja.

Az elcserélt életek című dráma, melynek magyarországi premierje 2009 februárjában várható, egyébként egy olyan anyáról szól, akinek elrabolják a kisgyermekét, majd amikor később visszakapja, kiderül, az nem is a saját fia. Clint Eastwood eme rendezését 2008-ban Arany Pálmára jelölték a Cannes-i filmfesztiválon.

Ezt is szeretjük